Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Dophin c1300 Dış filtre ( 4 Ay kullanıldı 3 yıl garantisi devam ediyor )

alperkilic

Bronz 2 Üye
Dophin c1300 dış filtre 4 ay kullanıldı 3 yıl garantisi var ve devam ediyor kutusu faturası herşeyi eksiksiz ve çok temiz. içide dolu. Fiyat:95 Tl İlgilenenlerle bana yazabilir.

Cvp: Dophin c1300 Dış filtre ( 4 Ay kullanıldı 3 yıl garantisi devam ediyor )

Hocam marka dophin mi yoksa dolphin mi? Her iki marka da mevcut ama ben dophin c1300 diyebişey internette bulamadım.

Dolphin artık dophin oldu bende araştırdım şu yazıyı buldum

Pet Garden firmasının ithalatında olan Dolphin markalı akvaryum ürünlerinin ( Filtre,Hava Motoru,Aksesuar vb.) tüm dünyadaki isiminin Dophin isimi ile değiştirileceği duyurusu yapılmaktadır. İlgili duyuru Pet Garden Ltd.Şti. tarafından yapılmış olup ayrıntısı aşağıda olup tüm hobicilere biz de burdan duyurmak isteriz :

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bilgilendirme

Sayın Meslektaşlarımız,

Dolphin Marka akvaryum filtre ve ekipmanlarını 2002 senesinden bu yana Türkiye'ye ithal etmekteyiz. Üretici firma olan KwZone, Dolphin markasının tüm dünyada marka tescilini yaptırmak için dört senedir uğraşmaktadır. Fakat bazı ülkelerde Dolphin markalı benzer ürünler olduğu için bu markayı tescil ettiremediğinden ürünlerini DOPHIN olarak piyasaya süreceğini duyurmuştur. DOPHIN markası altında satılacak tüm ürünler, DOLPHIN markası altında satılan ürünlerle birebir aynıdır. İsim değişikliğinden başka hiçbir değişiklik yapılmadığı, üretici firma KwZone tarafından tüm dünyadaki distribütörlerine bildirilmiştir.

2010 senesi sonuna kadar tüm ürünlerde DOPHIN markasına geçilecektir. Bir kısım ürünler piyasaya DOPHIN olarak sürülmüştür. DOLPHIN markaslı ürünleri satan siz meslektaşlarımız ve son kullanıcı tüketicilerimizin tüm garanti şartları aynen devam edecektir. Ürünlerde isim değişikliğinden başka değişiklik olmadığından yedek parça sıkıntısıda olmayacaktır.

Saygılarımızla,

PET GARDEN AKV.İTH.İHR.TİC.LTD.ŞTİ.

ikisi de aynı kapıya çıkıyor yani anlaşıldı. Açıklama için saol.

aynen öyle. rica ederim.

Satılmıştır konu silinebilir.

Geri