Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Duyarsızlık

Royce

Bronz 5 Üye
Arkadaşlar Duyarsızlıgınızdan şikayetciyim . :/ Konuyu 60 70 kişi okuyor acil yazıyoruz 1 kişi bile yorum yapmıyor AEK Berkcan tubidik 2000-3000 Arası uye olan bir sayfa 8 konuma sadece o 3 duyarlı insanlar cevap verdi Bügün Siz yarın ben unutmuyalım...

Cvp: Lütfen Bir Bakın

Sorunuz yanıtlandığı için aynı şeyleri tekrarlamamak, uzatmamak için fazla post atılmamış olamaz mı? Önemli olan yanıtlanmasıdır, o an kim online ve konuya hakimse yardımcı oluyor.

Destek ve tavsiyeye ihtiyacınız olduğu bir durumda beklentinizi dile getirmişsiniz. Belkide bir çok kişi yanlış yönlendirmekten çekinmiştir, o esnada kim ne için bakıyor malesef bilemeyiz.
Bakanların bir kısmı da aynı konuyu öğrenme maksatlı incelediği için yorum yapmaktan uzak duruyordur. Merve hanımın dediği gibi aynı fikirde olanlarda tekrar yazmıyordur.
Ben herkesin iyi niyetle doğru bildiğini paylaşacağını düşünüyorum.

Merhaba

Sayfayı sadece üyelermi okuyor sanıyorsunuz ?
Arama motorları,ziyaretciler vs. de okuyor.
Ayrıca üye olup Emre beyinde dediği gibi yanlış yönlendirmekten çekinenler olabilir.
Bilen kişiler zaten yazıyor.
Ayrıca en kötü ihtimalle arama yapsanız zaten soracağınız soruların %90 nın cevabı mevcut.
Lütfen düşünmeden duyarsız olarak yargılamayalım.

İyi günler

Cvp: Duyarsızlık

genelde zaten ilk cevaplarda sorunun çözümü geliyor bizde arkasından aynı şeyi tekrarlamamak için yazmıyor olabiliriz:smile:ve adminimizinde dediği gibi bu site artık kocaman bir arşiv halini aldı.açılan konuların çoğunu cevabı zaten var

Geri