Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Vantuzları takın, süngeri içine koyup plasyik boruyu üzerine takın. Akvaryumun içine suyun tamamen içine gelecek şekilde yerleştirip auyu koyun ve fişi takın.
Bende Eheim Pickup 2010 kullanıyorum. Ben süngerinin dışında bioball,elyaf ve zeolit te kullanıyorum bölmesinde. Daha iyi bir filtrasyon yapıyor diyebilirim.
Sizde eğer düşünürseniz tavsiye ederim. En alt katmana bioball, üzerine filtre ile beraber gelen süngerini (ki onun boydan ikiye kesmiştim, daha sonra da kullanmak için), onun üzerine elyaf ve en üst katmana da zeolit koyuyorum.
Yalnız zeoliti uygun bir çoraba doldurup yerleştiriyorum ki dağılmasın.
Bir uyarı, malzemeleri tıkış pıkış koymayın filtrenin debisini iyice düşürüp su akışını bile engelliyor. Denedim yaşadım
Sizin 2008 in boyu 2010'dan biraz daha kısa lakin bence yinede ona uygun bi dizilim sağlayabilirsiniz.