Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

ekonomi haberleri hakkında

pıtırım

Altın 3 Üye
Merhaba arkadaşlar ben iktisat 4. sınıf öğrencisiyim ve güncel konular isimli bir dersimiz var. Hoca sınavda ekonomiyi ilgilendiren güncel haberlerden soruyor. Vizede euro krizini sordu sizce finalde ne sorabilir? Gündemi takip edenler bana yardımcı olabilir mi? mesela enflasyon oranları açıklandı, millet vekili zamları, v.b. gibi gözünüze çarpan haberler varsa yardımcı olursanız sevinirim :)

şimdiden teşekkürler :)

Cvp: ekonomi haberleri hakkında

Ben Aysen Tokol' dan alıyorum Güncel Konuları ve vizede hipotezlerimizden soru sormuştu. Finalde de yine hipotezlerden soru bekliyorum :)

Valla kredilerin faizi bu sene baya artmış onunla alakalı bir haber görmüştüm belki yardımcı olabilir,

http://www.haberler.com/krediler-2011-yilinda-yuzde-29-5-artti-3250556-haberi/

Başarılar :)

teşekkürler :)

benim danışmanım Emin Ertürk; namıdeğer DELİ EMİN :)

sınavda çıkacak sorular tam olarak sürpriz

Rica ederim :)

Ben o adamdan birinci sınıfta İktisata giriş almıştım, bilirim deli emini :D Derste durup dururken birine öğrenci kimliğini sormuştu :D

bende almıştım ikt giriş-1 ve kalmıştım :)

üniversite hayatım boyunca tek kaldığım ders :s

Neyse öyle ya da böyle sonuna geldik :)

Geri