Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Pet shoplar kabul etmiyorMerhaba, doğaya bırakmak maalesef ölüme terk etmek demek oluyor umarım en kısa sürede sahiplenmek isteyen birisi çıkar. Yine de sahiplenecek birisini bulamazsanız pet shop tarzı bir yere bırakmanız kaplumbağa açısından daha iyi olacaktır.
Cem bey merhabaForuma hoş geldiniz.
O boydaki hayvanı doğaya bırakmak bu havada doğrudan ölmesine sebep olur. Hayvan sanıyorum res (kırmızı kulak) bu türün doğaya bırakılması da beslenme zincirinin üst halkası konumunda oldukları için yerli türleri yoketme sebebiyle devletçe yasaklanmıştır.
Arkadaşlardan alan olacaktır. Farklı şehirler için hayvanı ufak bir hava deliği olan küçük kutuda otobüsle gönderebilirsiniz. Kutunun alt kısmına gazete kağıdını ufak parçalar halinde topak yapıp doldurun. Hayvanı kurutup bez havlu gibi birşeyi katlayıp arasına koyun yalnız sıkı olmasın. Üzerine yine kağıt parçaları doldurup kapayın. Bulabilirseniz kağıt yerine strafor daha iyi olur. Strafor sıcak tutar.
Cem bey merhaba, acil sahiplendirmem gerekiyor ilan açtım ama dönüş yok. Sizin yazılarınızı okuyorum uzun zamandır varsa yönlendirebileceğiniz birisi yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum. Güzel biyere gitmesini istiyorum kaplumbağamın.Foruma hoş geldiniz.
O boydaki hayvanı doğaya bırakmak bu havada doğrudan ölmesine sebep olur. Hayvan sanıyorum res (kırmızı kulak) bu türün doğaya bırakılması da beslenme zincirinin üst halkası konumunda oldukları için yerli türleri yoketme sebebiyle devletçe yasaklanmıştır.
Arkadaşlardan alan olacaktır. Farklı şehirler için hayvanı ufak bir hava deliği olan küçük kutuda otobüsle gönderebilirsiniz. Kutunun alt kısmına gazete kağıdını ufak parçalar halinde topak yapıp doldurun. Hayvanı kurutup bez havlu gibi birşeyi katlayıp arasına koyun yalnız sıkı olmasın. Üzerine yine kağıt parçaları doldurup kapayın. Bulabilirseniz kağıt yerine strafor daha iyi olur. Strafor sıcak tutar.
Cem bey bende Elazığ'da oturuyorum kaplumbağayı sahiplenmesi çok isterim yardımcı olur musunuz lütfenForuma hoş geldiniz.
Çok teşekkür ederimMesaj attım. Gördüğünde arkadaşımız iletişime geçer.
Merhaba Cem bey bana ulaştı fakat ben Elazığ'da oturmuyorum, Sakarya'dayım şu anda. Nasıl teslim alabilirsiniz?Cem bey bende Elazığ'da oturuyorum kaplumbağayı sahiplenmesi çok isterim yardımcı olur musunuz lütfen
Cem bey bende Elazığ'da oturuyorum kaplumbağayı sahiplenmesi çok isterim yardımcı olur musunuz lütfen
Merhaba kaplumbağa hâlâ duruyorsa ben sahiplenmek istiyorumElazığ merkezde oturuyorum 5 cm boyutunda kaplumbağam var ve bakamıyorum sahiplenmek isteyen var mı doğaya bırakmak istemiyorum.
Hala sahiplenmek istiyor musunuz nerde oturuyosunuz akvaryumunuz var mıydı birde kaç yaşındasınızBende Elazığ merkezde oturuyorum hala sehiplendirmediysen ben sahiplenmek isterim yıllar dır sormadığım petshop kalmadı bulamadım çok istiyorum lütfen
Merhaba evet duruyor elazığ merkez de mi oturuyorsunuz akvaryumunuz var mıydı birde kaç yaşındasınızMerhaba kaplumbağa hâlâ duruyorsa ben sahiplenmek istiyorum