Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Eli Şiş ve tuhaf .. yardım edin lütfen..

mrsjordison

Bronz 5 Üye
Öncelikle tekrar merhabalar.. akvaryumum'da bazı sorunlar vardı yeni almama rağmen, neyse şöyle ki bugün akvaryumunu yıkıyordum ve bir tanem yani Chucky  dişi ve 5 yaşında dün baya tepindi bölmeli alandan akvaryum dışına çıkmaya çalışırken düştü bende normal karşıladım hep atlıyor yüzüyor filan diye,  bugünse eli şiş ve üstü kan gibi kurumuş ne oldu anlamadım. ısıtıcıda yakmış olabilir mi çünkü onuda yıkarken zor temizlenen bir şeyler vardı bilemedim.. yardım edin lütfen umarım bir şey olmaz... bugünkü halini sonlara ekleyeceğim birde kabuğu hakkında bilgi alabilir miyim?, ısıtıcı lambası bozulduğu için yenisini alamadım biraz kabuğunun üstü de değişik geldi, tekrar yardımlarınız için teşekkürler

Geri