samet52
SKF Delisi
Öncelikle diğer konumda yayınlamadım bu ilanı çünkü bu ilanda kenarda köşede bulduğum tüm ufak tefek şeyleri bir olarak satıyorum
(konu 145 yorum 1748 gösterim almış foruma katkısı olduysa ne mutlu bana)
2 adet sıfır 02/15 tarihli tetra reptomin
1 adet sobo büyük iç filtre (hava borusu yoktur ama borunun ucundaki parçası vardır çalışmasında sorun yoktur performansı kesinlikle tatmin edicidir.)
1 ader sıfır contra ichthyo mavi damla (kutusuz kapağındaki mavilik diğer kullanılmış mavi damladan bulaştı , bunun güvenlik plastiği dahi açılmadı)
1 paket (3 adet) küçük boy su düzenleyici kaplumbağalar
1 adet ince 1 adet de kalın şırınga (vitamin verme , yeme enjekte olsun işe yararlar)
1 adet yarım paket vitasand yeşil kuartz kum
1 adet dip temizleme sifonu (bir boğumunda çatlak vardır , bantla iyice yapıştırıldı denendi çalışmasında sorun yoktur)
4 adet hava motorundan gelen hortumu 2 ye ayıran aparat
evet hepsi artısı ile eksisi ile bu halde kimisinin önemsiz de olsa belirttiğim sorunu var (dip sifonundaki çatlar gibi )
ama fiyatı zaten bunların çok altında tutuyorum maksat artık elimde kalmasın ne varsa kutuya koydum şuan kargo hazır isteyene duruma göre aynı gün veya en geç ertesi gün istediği firma ile kargolayacağım
Listedeki herşeyin toplam fiyatı sadece 25 TL
mailto:/2quq7uv.jpg
mailto:/29eqjw7.jpg
mailto:/2s6smzc.jpg
(konu 145 yorum 1748 gösterim almış foruma katkısı olduysa ne mutlu bana)
2 adet sıfır 02/15 tarihli tetra reptomin
1 adet sobo büyük iç filtre (hava borusu yoktur ama borunun ucundaki parçası vardır çalışmasında sorun yoktur performansı kesinlikle tatmin edicidir.)
1 ader sıfır contra ichthyo mavi damla (kutusuz kapağındaki mavilik diğer kullanılmış mavi damladan bulaştı , bunun güvenlik plastiği dahi açılmadı)
1 paket (3 adet) küçük boy su düzenleyici kaplumbağalar
1 adet ince 1 adet de kalın şırınga (vitamin verme , yeme enjekte olsun işe yararlar)
1 adet yarım paket vitasand yeşil kuartz kum
1 adet dip temizleme sifonu (bir boğumunda çatlak vardır , bantla iyice yapıştırıldı denendi çalışmasında sorun yoktur)
4 adet hava motorundan gelen hortumu 2 ye ayıran aparat
evet hepsi artısı ile eksisi ile bu halde kimisinin önemsiz de olsa belirttiğim sorunu var (dip sifonundaki çatlar gibi )
ama fiyatı zaten bunların çok altında tutuyorum maksat artık elimde kalmasın ne varsa kutuya koydum şuan kargo hazır isteyene duruma göre aynı gün veya en geç ertesi gün istediği firma ile kargolayacağım
Listedeki herşeyin toplam fiyatı sadece 25 TL
mailto:/2quq7uv.jpg
mailto:/29eqjw7.jpg
mailto:/2s6smzc.jpg