Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Elimdeki son malzemeler

samet52

SKF Delisi
Öncelikle diğer konumda yayınlamadım bu ilanı çünkü bu ilanda kenarda köşede bulduğum tüm ufak tefek şeyleri bir olarak satıyorum
(konu 145 yorum 1748 gösterim almış foruma katkısı olduysa ne mutlu bana)

2 adet sıfır 02/15 tarihli tetra reptomin
1 adet sobo büyük iç filtre (hava borusu yoktur ama borunun ucundaki parçası vardır çalışmasında sorun yoktur performansı kesinlikle tatmin edicidir.)
1 ader sıfır contra ichthyo mavi damla (kutusuz kapağındaki mavilik diğer kullanılmış mavi damladan bulaştı , bunun güvenlik plastiği dahi açılmadı)
1 paket (3 adet) küçük boy su düzenleyici kaplumbağalar
1 adet ince 1 adet de kalın şırınga (vitamin verme , yeme enjekte olsun işe yararlar)
1 adet yarım paket vitasand yeşil kuartz kum
1 adet dip temizleme sifonu (bir boğumunda çatlak vardır , bantla iyice yapıştırıldı denendi çalışmasında sorun yoktur)
4 adet hava motorundan gelen hortumu 2 ye ayıran aparat

evet hepsi artısı ile eksisi ile bu halde kimisinin önemsiz de olsa belirttiğim sorunu var (dip sifonundaki çatlar gibi )

ama fiyatı zaten bunların çok altında tutuyorum maksat artık elimde kalmasın ne varsa kutuya koydum şuan kargo hazır isteyene duruma göre aynı gün veya en geç ertesi gün istediği firma ile kargolayacağım

Listedeki herşeyin toplam fiyatı sadece 25 TL
mailto:/2quq7uv.jpg

mailto:/29eqjw7.jpg

mailto:/2s6smzc.jpg

1 paket su düzenleyici , 1 tane reptomin ve contra ichtyo ne kadar olur?

2 adet de hava dağıtıcı mıdır nedir ? :)

Dağıtıcı önemsiz de normal fiyatları tetra 5 tl su düzenleyici 5 tl mavi damla 5 tl normalde 15 tl gibi bir fiyat daha fazla da olabilir

Ben hepsi elden çıksın diye 25 e bir sürü şey bırakıyorum

İç filtre yedek veya destek olarak kullanılabilir mesela

Bu arada iç filtrenin 4 vantuz yeri olmasına rağmen 1 tane takılı temizlerken kaybolmuş olabilir bulursam ekleyeceğim

Dün Ali Sarp ayırttı ürünleri öncelik onun , ama benim mesajımdan sonra * a girmemiş bunu okuyorsan ulaş bana :)

Cvp: Elimdeki son malzemeler

Okulda kaptirdim abi ya
Aliyorum ben

Mail atarsan bana ordan konusalim

Takma ben de çok kaptırmıştım tadı tuzu orda :) Tamam Ali sarp bu gece mail atarım

maili biraz geç atabildim Ali Sarp , cevap bekliyorum

Ali Sarp kargoya verdim ptt kargo dışardayım şuan takip no yu akşam mail atarım 7 tl 15 kruştu sanırım ödeme bu sefer sağlama aldım :) ödeme 25 tl ödemeyi yaptığında mail atarsan sevinirim

Geri