Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

En komik anlar

Kapluştron

SKF Delisi
Kaplumbağanızın yaptığı en komik hareket nedir o anın fotoğrafını çekebildiyseniz koyarsanız daha eğlenceli olur. Gerçekten çok komik hareketler var sizinkilerin en komik hareketleri neler? : )

Cvp: En komik anlar

Benim kaplumbağalarımın yemek zamanı geldiğinde odaya giriyorum ve ikisi birden suya vurmaya başlıyorlar :) yüzüme kadar su sıçratıyorlar :) Bide tabi heyecanlandıkları için attığım yemleri pek göremiyorlar sonradan çırpınma işi bitince yemleri yiyorlar :)

Benimkilerin halleri cok komik walla simdi ben yanlarına gidince hızla yüzüp kaplarına carpıyolar sonra geri geri kuru alana cıkıyolar sağa sola bakip suya atlıyolar bide yem icin cırpınıyolar yemi atıyorum görmüyolar elden veriyorum bazen elimide kapıyolar keratalar :D

Benimkilerin halleri cok komik walla simdi ben yanlarına gidince hızla yüzüp kaplarına carpıyolar sonra geri geri kuru alana cıkıyolar sağa sola bakip suya atlıyolar bide yem icin cırpınıyolar yemi atıyorum görmüyolar elden veriyorum bazen elimide kapıyolar keratalar :D

Ikiside ust uste durunca alttaki yukari dogru kalkarsa yukaridaki suya dusmesi hep komik olmustur :) birde ben selalenin adini deniz siriltinin adini lili yapsam guzel olurmu?

Olur bence benim kızla da adaş olur.: )

En komik hareket buydu benimkilerden hareketin sahibi cicozun manevi kardeşi johnny. : )
mailto:/img6/7357/1jqe.jpg

Burda bu küçük adam kuru alana çıkmaya çalıştı ama malesef başaramadı ters dönüp kuru alana tutunup kaldı bakışlar bir harika ama ya bu işte bir terslik var ama çözemedim der gibi.

Lilly de boş durmuyor tabi akvaryumun neşe kaynağı genelde sabahları beni görünce ışık hızında geliyor cama yapışıyor ve çırpınır gibi yüzmeye başlıyor hızını alamayınca aynı hızda geri geri yüzmeye başlıyor ama bu sefer popo havaya kalkıyor kafa dibe doğru gidiyor ve hareket es takla atara son buluyor çok komiklerr çokk. : )

Cok sirinler ya benim cicozla senin johnny manevi kardeş :D nası duruyo öyle ya cok komik .. bu sapsiklerin cok komedi halleri var keske o komik anları cekebilsek :) Ecem bence isimleri güzel olur değistir bence Deniz ile lili hos olur :D

Kesinlikle. Bide kafayı hafif yan yatırmıs ne olduğunu anlamaya çalışır gibi. : )

Cvp: En komik anlar

Benimkiler yem atınca yemleri görmüyorlar ama yemi gördükleri an geriye doğru düşüyorlar :D

Geri