Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Eskişehir'de kuru alan satan yer ?

ozanesk

Gümüş 5 Üye
Esnaf sarayındaki çoğu yeri gezdim gözümün takıldığı petshopcularada baktım ama hiç bir kuru alan bulamadım.Adamlara kuru alan diyorum bana dekoratif taş veriyorlar.İnternettende almak istemiyorum plastik şey kırık falan çıkar diye,gözümlede görmek istiyorum alacağım malı :t65y:

Cvp: Eskişehir'de kuru alan satan yer ?

Bence juenpetten alın ben daha hiç ordan alışveriş yapmadım ama yapan birçok arkadaş var bu sitede.Hepisininde malları iyi geldi.Juenpete güvenebilirsiniz bence.

Turtle bank'in kirilmasi icin uzerinden araba gecmesi gerek. Juen pet dogru secim olur. Juenpet market ile evimin arasi 15 dakika bazen cikamadigim zamanlar internetten siparis veriyorum. 15 dakikalik yol icin bile 3 ayri kutu, her kutuda koruyucu balon ve straforlara sarip yolluyorlar. Ayrica juenpet kargo geldiginde kargoyu getiren kisinin yaninda paketi actiginiz taktirde eger kiriksa yenisini yolluyor.

walla Eskişehir'de öyle bi yer bulursan bana da söyle dostum :)

Eskişehir'de yem alırken bile sıkıntı yaşıyorum ben. Kuru alan satan bir yer olduğunu sanmam.

meşhur cd olayını bende deneyim olmadı alacaz artık juen den

Eskişehirde barlar sokağı ile cengiz topel arasındagi yolda yani danset cafenin yanında bir petshop var ben aradığım yemleri ordan temin ediyorum..tavsiye ederim yani

Erik' Alıntı:
Eskişehirde barlar sokağı ile cengiz topel arasındagi yolda yani danset cafenin yanında bir petshop var ben aradığım yemleri ordan temin ediyorum..tavsiye ederim yani
kuru alan gördünüz mü orda :D

ozanesk' Alıntı:
Erik' Alıntı:
kuru alan gördünüz mü orda :D

kuru alan görmedim ama kendim yaptırıyorum şu an :) akşama teslim alıcam fotoğraflayıp gönderiirim konuya :)

Geri