Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Exo Terra UVB 100 13W

BEC

Gümüş 5 Üye
Fiyatları iyice düşürdüm :D 67TL ve ücretsiz kargo, üstelik ABD çıkışlı ürün olduğu için 110V'da çalışmasını sağlayan dönüştürücü hediye.

http://www.sahibinden.com/ilan/hayvanlar-alemi-bakim-surungen-exo-terra-reptile-uvb-100-ampul-13w-ucretsiz-kargo-156212658/detay/

Eski linki atmışım :D sahibinden değil gittigidiyor linki doğrusu

mailto:/evcil-hayvan/exo-terra-uvb-100-13w-109557917

Cvp: Exo Terra UVB 100 13W

Eger zarar ediyorsaniz kendinize saklamaniz daha iyi olur sanirim tabi siz bilirsiniz

Daha önce belirttiğim gibi evet zarar ediyorum ama zaten amacım kar etmek değildi :D alamayanlara ulaştırayım bana yeter. ihtiyaç olduğunda 15 gün gibi bir sürede getirebiliyorum

Kendi yedeklerini tut ama. Senede bir değişir. Ömür bir yıl. En azından 2 adet kalsın sana.

Cvp: RE: Exo Terra UVB 100 13W

AEK' Alıntı:
Kendi yedeklerini tut ama. Senede bir değişir. Ömür bir yıl. En azından 2 adet kalsın sana.

Evet kendimde 3 adet sizin bilgileriniz sayesinde zamanlayıcılarıyla kullandıklarım 2 adet de yedeğim var. bunlar ekstra olanlar

Hayırlı satışlar o zaman. Bende 8 tane yedek olmasa tükenmesine katkıda bulunurdum.

kıskaçlı masa lambalarına uyuyormu bu ürünler?

Dönüştürücü nereye takılıyor bilmiyorum ama Massive olana tek uyan uvb exo terra 13 w olanlar Ali Sarp. Benim ilk kullandığım yakın mesafeden bu ampullerdi.

Donusturucu en son prize giriste takiliyor, normal uvblerin uydugu her lambaya uyar

Yani lambanizin kablosuna gelen gucu 220den 110a dusuruyor, ozel bir lambaya ihtiyac yok UVB ler icin tavsiye edilen her lambada calisir.

Tamam o zaman bu horoz yada massive için uygun. Ben 13 w massiv lerede taktım.

Bizim sorun çanağa oturma ile alakalı. Bunlar hariç hepsinin beyaz göbek kısmı bir çok mandallı lambaya örneğin bir ara çokça aldığımı massive olana uymuyor. Hatta bunun 26 w olanıda uymuyor. Tek bu uvb uyuyor.

58 TL ye düşürdüm adet fiyatını. 4 veya daha fazla alımda ise 48 liradan vereceğim. 1 adet sattım elimde 6 tane var.

6 tanesini 48 tl den alayim ? Kredi kartiyla odeyebilir miyim ?

Evet odeyebilirsin Alisarp kardeşim. Sahibinden.com üzerinden sipariş ver istersen linki birazdan atarım oradan olunca kredi kartı ile alabiliyorsun ve kargo sana ulaştığı zamana kadar ödemen sahibinden.com da bekliyor sen onaylayınca ürünleri aldığını bana aktarılıyor. Kargo benden iki tane de dönüştürücü hediye edeceğim sana. Linki 1 saat içinde 48 tl olarak güncelleyip atacağım buraya.

Benim gittigidiyorda hesabim var ordan da ilan vardi onun linkini atin isterseniz

mailto:/evcil-hayvan/exo-terra-uvb-100-13w-111093322 gittigidiyor linki

OM den numarami da atayim size ordanda konusuruz gerek olursa

Bu aksam veya yarin siparis verecem

Tamamdır bekliyorum :smile:

6sı da Alisarp'a ayrılmıştır. Teşekkür ederim.

Geri