Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Filtre nasıl kullanılır

Raphael-Michelangelo

Bronz 2 Üye
Ben yeni bir su kaplumbağası besleyicisi olarak , akvaryum düzenini tam olarak bilmiyorum. Acaba filtre sürekli açık mı olmalı ? Soruya ek verebileceğiniz tavsiyeler kaplumbağalarımın yaşamının daha huzurlu ve rahat olmasına büyük katkılar sağlayacaktır..

Cvp: Yardıma ihtiyacım var...

filtre sürekli çalışır durumda olmalı yani açık olmalıdır çünkü her sanıye suyu temızlemesı gerekır.günümüz ısıtıcıları derecelıdır su derecesı azalırsa ısıtıcı calışır 7 24 calısmaz yanı ama fiş takılı olucak .başka sorunuz varsa lütfen yazın ..

Cvp: Yardıma ihtiyacım var...

mailto:/forum/Konu-su-kaplumbagasi-bakmaya-baslayanlar-icin-kapsamli-bir-ozet.html

Burada gerekli ana bilgileri bulabilirsiniz. Filtre onusunda arkadaşımız gerekli cevabı vermiş. İlave sorularınız olursa yardımcı oluruz.

Cvp: Filtre nasıl kullanılır

Bilgiler için teşekkür ediyorum , Kuru alan yapımı için tavsiyelerinizi bekliyorum. Akvaryumumun eni 17 cm. Cd kaplarından yapan arkadaslarımız varmış , o kaplar uyuyor akvaryumuma. En uygun hangisidir ?

Geri