Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Filtre sorunu

turtle..

Altın 4 Üye
iyi günler..Benim şelale tipi iç filtrem var ve keçeden kapılmış bir malzeme filtre ediyor fakat 2 günde tıkanıp taşma yapıyor :breh: Keçe yerine daha iyi filtre edecek ve hemen tıkanmayacak başka bir malzeme var mı?

Cvp: Filtre sorunu

Su seviyesi artıyor ve akması gereken yerlerin dışındanda akmaya başlıyor.Süngeri deneyim umarım iyi bir sonuç alırım,teşekkürler..

Ben iç filtrenin malzeme bölümünü kendim doldurdum,küçük küpler şeklinde sünger parçaları kestim,şeffaf 7-8 tane boncuk koydum.Güzel temizliyor,öneriyorum :)

İçindeki var olan filtreleri çıkarttınız mı ?

Evet,sizinki gibi keçeye benzeyen bir malzemeydi iyi temizlemiyordu.Küp sünger ve şeffaf boncuk ile doldurdum.

Şelale filtrenin iç haznesine elyaf alırsanız birde seramik ve aktif kömür dış filtre gibi temizler ^^

Geri