Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Filtre Yüzünden mi Yüzemiyor?

snm375

Yeni Üye
Kaplumbağam 5 gündür ölüm fanusunda yaşıyordu.50*21*30h ölçülerinde bir akvaryum aldım.İç filtre ve ısıtıcısını da aldım.CD Kapağından kuru alan yaptım.Kuru alanı yüksekte olduğu için suyunu kuru alana göre doldurdum.Filtre yüzünden kaplumbağam filtreye karşı yüzemiyor ve filtrenin süngerinin olduğu kısıma doğru hortuma kapılmış gibi kurtulmaya çalışıyor.Bende zorlanıyor diye filtrenin fişini çektim.Sizce ne yapabilirim?Kuru alana da çıkmıyor.Acaba alışamadığından mı çıkmıyordur?Çünkü kaplumbağamı akvaryuma koyalı sadece 1 saat oldu.

Cvp: filtre yüzünden mi yüzemiyor ?

Böyle davranması gayet normal. Siz filtreyi çalıştırın. Su çıkışını cama doğru verin. Alışması 1 hafta 10 gün kadar sürebilir. Yavaş yavaş alıştığını göreceksiniz.

Geri