Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Filtre.

gokay553

Gümüş 5 Üye
Arkadaşlar eskiden balıklar için kullandığım iç filtremi bulamıyorum eğer bulamazsam yeni bir filtre almak zorunda kalacağım sizce 26L bir akvaryuma şelale filtre mi iyi olur yoksa iç filtremi?

Edit tubidik: Türkçe'mize özen gösterelim.

26 LT için iki türde uygundur.
Daha çok alacağınız filtrenin kalitesine bağlı.
Örneğin 50TL ye alacağınız bir iç filtre çoğu şelale filtreden daha iyi sonuç verir.
Filtre temizliği açısından şelale ve dış filtreler daha kullanışlıdır.
Alacağınız filtrenin antibakteriyal olmasına ve biyolojik filtre yapmasına dikkat ediniz.
Önerilerim bunlar...

Ya 50tl veremem nede olsa 14 yaşında bir öğrenciyim kendi paramı kazanmıyorum harçlıklarımı biriktiripte alıyorum alacağım filtre 10-15tl arası bişey olacak iç filtre mi şelale filtre mi daha iyi temizler fiyatları ve kaliteleri arasında çok fark olmayacak.

Fiyat ve kalite seviyeleri aynı olsaydı, ben Şelale'yi tercih ederdim.Fakat 10-15Tl ye şelale filtre varmıdır pek bilemiyorum.

Evet var burda en ucuzu 12tl 20-40'a kadar çıkıyor sen şelale filtre daha iyi temizlermi diyorsun?

Kullanıp herhangi bir karşılaştırma yapmadığımdan birşey demem doğru olmaz dostum..

Hımm tamam ozaman diğer üyelerin cevaplarını bekliyorum.

Geri