Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

fındık ve fstığın akvaryumu :)))))

fındık-fıstık

Yeni Üye
yorumlarınızı bekliyorum ;)

Ekli dosyalar

• 20122011025.jpg
    20122011025.jpg
    483.9 KB · Görüntüleme: 258
  • 20122011026.jpg
    20122011026.jpg
    463.7 KB · Görüntüleme: 232
  • 20122011027.jpg
    20122011027.jpg
    473.5 KB · Görüntüleme: 199
  • 20122011028.jpg
    20122011028.jpg
    434.8 KB · Görüntüleme: 176
Cvp: fındık ve fstığın akvaryumu :)))))

Sade güzel hoş bir akvaryum olmuş. Size 1-2 sene yetecektir, minik kaplumbağaların bu şekilde tam ekipmanlar ile bakıldığını gördükçe mutlu oluyorum. Fotoğrafta göremedim ama kuru alana bir masa lambası da koydunuz mu akvaryumunuz miniğe yetecektir.

eminemre' Alıntı:
Sade güzel hoş bir akvaryum olmuş. Size 1-2 sene yetecektir, minik kaplumbağaların bu şekilde tam ekipmanlar ile bakıldığını gördükçe mutlu oluyorum. Fotoğrafta göremedim ama kuru alana bir masa lambası da koydunuz mu akvaryumunuz miniğe yetecektir.

zaten ısıtıcı lambayı en ksıa zamanda almayı düşünüyorum yeni kurdum akvaryumu teşekkürler:smile:

Herhangi bir masa ya da mandallı lambaya takacağınız eski tip 25-40watt arası bir ampül işinizi görecektir. Evde mutlaka bir masa lambası vardır. Bahsettiğim ampüller de marketlerde ve elektrikçilerde 1TL gibi bir fiyata satılıyor. :)

Onu da yaparsanız ufaklık güneşlenmek için kuru alana çıkacaktır :)

Ellerinize sağlık lamba dışında herşeyiniz tam ve yeterli :)
Kuru alana kolayca çıkabiliyor mu ? Benim uyuşuklar turtle banka bile zor çıktığı için soruyorum :)

teşekkürler

ecemkoten' Alıntı:
Ellerinize sağlık lamba dışında herşeyiniz tam ve yeterli :)
Kuru alana kolayca çıkabiliyor mu ? Benim uyuşuklar turtle banka bile zor çıktığı için soruyorum :)

teşekkürler kuru alana kolayca çıkabiliyolar benimkiler canavar gibi tırmanıyorlar ;)))

Ben 60 watt lamba kullanıyorum :S

Öncelikle hoş geldiniz
Renkli,cıvıl cıvıl bir akvaryum hazırlamışsınız :)

VamPrelLa' Alıntı:
Öncelikle hoş geldiniz
Renkli,cıvıl cıvıl bir akvaryum hazırlamışsınız :)
teşekkür ederim henüz yeni zamanla daha renkli olacak inşallah:smile:

Bence çok güzel bir akvaryum olmuş. Kapluşunuz güle güle kullansın :)

Çok güzel ve renkli olmuş akvaryumunuz. Görsellik harika. Yazılanlara ilave olarak ısıtıcıyı arka camın dibine yakın yerleştirip kum ile üzerini örterek gizleyebilirsiniz. Akvaryumunuz daha doğal bir görünüme kavuşacaktır.

çok hoş bi akvaryum olmuş arkadaşım inş kapluşlarınla beraber bi ömür sağlıklı olarak yaşarsınız :33:

kuru alanı nasıl yaptın anlatırmısın lüütfen ....bide çok güzel olmuş akvaryumun güle güle kullansınlar

herkese teşekkür ederim...

yağız' Alıntı:
kuru alanı nasıl yaptın anlatırmısın lüütfen ....bide çok güzel olmuş akvaryumun güle güle kullansınlar

kuru alanı ceviz adli üye yaptı ondan ayrıntılarıyla öğrenebilirsin :)

Geri