fındık-fıstık
Yeni Üye
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!eminemre' Alıntı:Sade güzel hoş bir akvaryum olmuş. Size 1-2 sene yetecektir, minik kaplumbağaların bu şekilde tam ekipmanlar ile bakıldığını gördükçe mutlu oluyorum. Fotoğrafta göremedim ama kuru alana bir masa lambası da koydunuz mu akvaryumunuz miniğe yetecektir.
ecemkoten' Alıntı:Ellerinize sağlık lamba dışında herşeyiniz tam ve yeterli![]()
Kuru alana kolayca çıkabiliyor mu ? Benim uyuşuklar turtle banka bile zor çıktığı için soruyorum![]()
teşekkür ederim henüz yeni zamanla daha renkli olacak inşallah:smile:VamPrelLa' Alıntı:Öncelikle hoş geldiniz
Renkli,cıvıl cıvıl bir akvaryum hazırlamışsınız![]()
yağız' Alıntı:kuru alanı nasıl yaptın anlatırmısın lüütfen ....bide çok güzel olmuş akvaryumun güle güle kullansınlar