Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

[Fotograf]Kabuk arasindaki bosluklar normal mi?

Deadly Sto(R)m

Gümüş 5 Üye
Arkadaslar, 1 lira buyuklugundeki kaplumbagam 1 yilda bu boyutlara eristi. Ama kabugunda aralik oldugunu farkettim. Sizce normal mi yoksa sorun belirtisi midir?

mailto:/1q4rdc.jpg
mailto:/2d82b2x.jpg

Cvp: [Fotograf]Kabuk arasindaki boslujlar normal mi?

genetiktir.gayet normal gözüküyor kaplumbaganız

kaplumbağanız kabuk atıyor yani büyüyor sağlıklı görünüyor hiç bi sorunuyok endişelenmeyin

Ben de korkmuştum kabukları ayrılıyor, sorun var diye. En azından rahatlamış oldum.

yigitgurdal' Alıntı:
genetiktir.gayet normal gözüküyor kaplumbaganız

Yigit bey baska basliklarda da surekli yanlis bilgilendirme yapiyorsunuz. Burada oldugu gibi. Genetikle alakasi yok bu durumun.

Kaplumbaganiz kabuklarini bir sure sonra atacak hazirlikli olun :) Gayet saglikli bir kaplumbaga. 1 yilda buyumesi gerekenden fazla bile buyumus :)

Cvp: [Fotograf]Kabuk arasindaki bosluklar normal mi?

Ne zaman kabuk atmaya başlıyor kaplumbağalar? Belli bir yaşı var mı yoksa büyüme süresiyle mi alakalı?

Geri