Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Full 20Lt kaplumbağa akvaryumu

gazoz

Bordo Bereli
Yaza kadar 20litrelik akvaryumuma talip arıyorum.
50w ısıtıcı
5w iç filtre
20Lt akvaryum
isteğe göre hediye olarak kuru alanda yapabilirim :)
Yeni akvaryum yaptıracağım o yüzden vermek istiyorum,akvaryumumu yaptırır yaptırmaz elden çıkaracağım.
Mezitli/MERSİN'de oturuyorum.
Tek tek de verebilirim isteyenler için.Toplam olarak 30tl almak istiyorum.

Not:akvaryumun kapağı yenilenmiştir,çok sağlamdır :)
2pr37.jpg

2pr4z.jpg

2psjj.jpg

Cvp: Full 20Lt kaplumbağa akvaryumu

Ooooo Melisa ticarete atılmııış :) Pahalı ya :D

Melisaacan ^^ ticarete atılmışsın alperin dediği gibi :D

benim adanada kuzenım var o alırım der ama almaz :D direkman yuk yuk benım param yuk der ^^ :D

Evet ticarete atıldım ^^ Alper sen fiyat listemin altına baktın mı? Pazarlığa açığım yazıyor ^^

Aynen Alper,kısmetimi kapatıyorsun :D

Sıfırları bu fiyatta :D Filtrenin 0 ı 9 tl :D

Ya zaten pazarlık yapıyorum dedim 10tl'ye bile inebilirim ^^ Annemin ısrarları üzerine bu fiyattan başladım :)

Başlangıç fiyatını değiştirdim :)

Modaretör arkadaşlardan biri konuyu silebilir mi lütfen? Sitemde bir arkadaşım lepistes yavruları çok olduğu için başa çıkamıyormuş.Ona yardımcı olmayı planlıyorum,akvaryumumu satmıyorum :)

Ben de Mezitli'deyim alabilirdim ama gerek yok şansa bak 20 gün önce olsaydı ...

Mezitli'nin neresindesiniz acaba ^^ Merak ettim,forumda mezitliden başka birine rastlamamıştım :)

Geri