Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Galiba hasta

antifbyigit

Bordo Bereli
Arkadaşlar büyük kaplumbağam serkan galiba hasta belirtiler:
1.İshal
2.Hareketsiz
3.Yem çok az yiyiyor.

Birde yem attım ilk olarak tetra reptominti yedi sonra vital attım gitti ağzını açtı snra dilini oynattı yemeden geri gitti hani bize olurta yemek tam yerken tiksinti gibi sankı onada öyle oldu nedeni nedir nedeni ishalse tedavisi nedir.

Serkan ne zamandir boyle? Benimkilerde onceden boyle yapiyorlardi. Çok garip hayvanlar. Bence 1-2 gun bekleyin.

Cvp: Galiba hasta

Okuldan gelince oldu sabah yeme felan saldırıyordu.

Riske atamam devam ederse geceye doğru veterinere götürürüm.

Geçmiş olsun Yiğit..

İshal genelde beslenme bozukluğundan veya üşütme kaynaklı oluyor. Sanırım Serkan üşütmeye bağlı bir halsizlik yaşıyor. Sana tavsiyem su sıcaklığını 30 dereceye getir ve akvaryumun kapağı yoksa bir bölümünü havlu ile kapat ki soğuk hava girmesin. Bunların yanında yediği yeme vitamin takviyesi yap. Ama işi riske atmak istemiyorsan bir veterinerin fikrini al bence.

Şimdilik bir kaç önlem aldım devam ederse yarın veterinere götüreceğim.

Geri