Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Geliyorlar!

gokay553

Gümüş 5 Üye
Arkadaşlar sonunda beklenen güne sadece 5gün kaldı 5gün sonra 2minik kapluş geliyor aldığım gün fotolarını koyucam çok sabırsızım! Herşey tamam
bir tek yemleri yok yarın pet shopları gezicem Sera raffy p raffy ı ve baby gran arıyorum bugün biryere sordum yokmuş koskoca petshopta bir kaplumbağa yemi yok çok sinirlendim kızıp çıktım!

zaten ilk alacağım raffy P o ana yem raffy I 2günde bir baby granda ana yem bunlarla haftalık yem yeme programı oluşturucam inşallah 2gün raffy p 2gün baby gran vermeyi düşünüyorum

gokay553' Alıntı:
zaten ilk alacağım raffy P o ana yem raffy I 2günde bir baby granda ana yem bunlarla haftalık yem yeme programı oluşturucam inşallah 2gün raffy p 2gün baby gran vermeyi düşünüyorum
İyi düşünmüşsünüz.Ekipmanlarınız tamamsa fotoğraf rica edebilirmiyiz?

Şuan istanbuldayım ama lüleburgazda oturuyorum cuma günü dönücem cumartesi miniklerle beraber fotoları koyarım.

bende lüleburgazlıyım kardeşim.lüleburgazda sera raffy p bulmustum kaçırmadan aldım :) akademi iletişimin sırasındaki pasajdaki akvaryumcuda bulabilirsin.şimdiden seninkilerle nice uzun seneler geçirmen dileğiyle ;)

Geri