Uzun süredir (yaklaşık bir seneyi aşkın süre) Foruma adım attığım söylenemez . Üzülerek söylemeliyimki üniversite falan filan derken çok boş vaktimiz olmasına rağmen pek de zamanımızın olduğu söylenemez işte. Nasıl desem bilemiyorumki Ben bile ne demek istediğimi anlamadım işte o derece bişey . 2 yıllık üniversiteyi 3 yılda bitirme çabaları ve bu arada harcanan zaman ve adam gibi bir hafta bile tatil yapamamış olmak da ayrıca koyuyor insana . Kendi dertlerimi bir yana siteye ve kaplumbağlarıma gelicek olursak edi ile büdü tahminimden daha hızlı büyüdüler ve gene evdediğilim ve size şu anki son durumlarını gösteremiyorum elimde hep eski resimler var Neyseki daha sonra halledebilirim bunu . Aldığım dış filtre ve içerisine koduğum kuru alan dışında yenilik olarak otomatik yemleme makinası var açıkçası çok işe yarıyor aynı saatte ve belirlenen miktarda yemi otomatik içerisine boşaltıyor ve aynen devam her gün istediğiniz zamanlarda yemleme yapıyor . Şimdi öyle bi anlattımki size siz artık hiç ilgilenmiyorsunuzdurda diyebilirsiniz duyar gibi oldum bi an Ama gereğinden fazla üzerlerine titrediğim açık onlar gayet güzel geçinip gide dursun kara kaplumbağam yaprak 2 aylık tatilin ardından yuvasına döndü ve gayet rahat ayrıca evi de yenilendi ordaki tek değişiklik o derken unutuyordum . Eski küçük hatta ediyle büdünün ilk akvaryumuna 2 tane japon almıştım 12 şubat 2012 den bu yana sağlıklı ve mutlu bir şekilde kuyruk sallıyorlar
ki geçen ay içerisinde babam sağolsun balıkları çok sever hatta şu anki ediyle büdünün akvaryumunda onlar yokken birsürü balığımız vardı önceleri japonlarla başladık sonralarda onları başkasına verip sarı prensesler zebralar falanlar felanlar astronottan tut çöpçülere üfak vatos diye tabir edilen dip balıkalrına birsürü balık vardı ama aman içinde kimisi hiç bilmediğimiz sebeplerden bazısıda hastalanarak ölmüştü sağ kalanları konu komşuya babamın iş yerindeki arkadaşlarına verdikten uzun süre sonra da edi ve büdü geldi işte . konuyu toparlayacak olursak eğer en son evimize giren canlılar 4 adet 2si kırmızı beyaz 2si turuncu olmak üzere japon balıkları oldu . Ki bunların yanında tam cinsini öğrenemediğim iki adet kanaryamız ve uzun süredir bizimle beraber olan sakamızıda yok saymayalım
Sizlere anlatmak istediğim birçok şey var ama umarım ilerleyen zamanlarda aklıma geldikçe konular yazmaya çalışıcam .
Uun oldupunun farkındayım ama bundan daha uzun olabilitesi vardı ozaman hiç okumayabilirdiniz
ki geçen ay içerisinde babam sağolsun balıkları çok sever hatta şu anki ediyle büdünün akvaryumunda onlar yokken birsürü balığımız vardı önceleri japonlarla başladık sonralarda onları başkasına verip sarı prensesler zebralar falanlar felanlar astronottan tut çöpçülere üfak vatos diye tabir edilen dip balıkalrına birsürü balık vardı ama aman içinde kimisi hiç bilmediğimiz sebeplerden bazısıda hastalanarak ölmüştü sağ kalanları konu komşuya babamın iş yerindeki arkadaşlarına verdikten uzun süre sonra da edi ve büdü geldi işte . konuyu toparlayacak olursak eğer en son evimize giren canlılar 4 adet 2si kırmızı beyaz 2si turuncu olmak üzere japon balıkları oldu . Ki bunların yanında tam cinsini öğrenemediğim iki adet kanaryamız ve uzun süredir bizimle beraber olan sakamızıda yok saymayalım
Sizlere anlatmak istediğim birçok şey var ama umarım ilerleyen zamanlarda aklıma geldikçe konular yazmaya çalışıcam .
Uun oldupunun farkındayım ama bundan daha uzun olabilitesi vardı ozaman hiç okumayabilirdiniz