Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Görünmez olmak

ömür

Platin 1 Üye
mailto:/-DucUFT4G2h0/TnURG2_43QI/AAAAAAAAAB0/RjmT3ycyKWE/s1600/invisible.jpg
Evet arkadaşlar oyunumuzun adı görünmezlik.
Bir gün yataktan kalktığınızda elinizi yüzünüzü yıkamaya gidiyorsunuz.
Aynaya baktığınızda kendinizi göremiyorsunuz.
Birinci soru
İlk olarak ne yapardınız?
İkinci soru
Ailenize kendinizi nasıl tanıtırdınız?
Üçüncü soru
Bu özelliği ne amaçla kullanırdınız?

Not:İnsani değerleriniz kaybedilmemiş ve hayatsal fonksiyonlarınız devam ediyor(sadece görünmez oldunuz).Bu oyun bir Rus forum sitesi tarafından hazırlanmıştır ve o siteden alıntı yapılmaktadır.Vereceğiniz cevaplar insani değerleri ortaya çıkarmaktadır.

Cvp: Görünmez olmak

Birinci soru
İlk olarak ne yapardınız?

yüzümü yıkardım

İkinci soru
Ailenize kendinizi nasıl tanıtırdınız?

annemin oğlum kayıp diye polise haber vermesini engellerdim ve ona birkaç anı anlatırım

Üçüncü soru
Bu özelliği ne amaçla kullanırdınız?

görünmez adam filminde başrolü kapardım herhalde :)

ilk tepkim korkmak olurdu ve ardından aklıma "Acaba ne kadar sürecek?" diye bir soru gelirdi.

Kendimi aileme tanıtmak için evde sushi yapardım :D

Bu özelliğimi sevdiğim birini izlemeye giderdim (yanlış anlaşılmasın beni aldatıyor mu vs gibi gözetlemek için değil) sadece sessizce oturur onu izlerdim (çünkü çok özledim...)

1.
İlk olarak heralde çığlık atardım ve annem yanına giderdim :)
2.
Aileme kendimi yazarak tanıtırdım bir kağıt kalem alır ve olanları yazarak anlatırdım :)
3.
Bu özelliği eğlence amaçlı kullanırdım. bkz: Arkadaşımın yanına giderim o tam bir şey alacakken ben alırım ve onu korkuturum tabiki sonra da yine yazarak ona benim olduğumu anlatmaya çalışırdım :)

1-bende çok korkardım ancak sonradan gülerdim heralde ve bir şekilde düzeleceğimi düşünürdüm
2-heralde resimdeki gibi ortada elbiseli ama içi boş dolaşan birileri görünce evdekiler korkardı ama bende bi kalem kağıt alarak durumu analtırdımü
3-kendimi heroes dizisinde falan gibi hissederdim ve belkide kahramanlık yapmaya çalışırdım :D

1. Çok heyecanlanırdım, mutlu olurdum :)
2. Anneme kendimi tanıtmaya çalışmazdım çünkü öyle bir şey olsa annem düşer bayılır.
3. Dünyayı gezer, sevdiğim ünlüleri tanımaya çalışırdım. Ünlü olmaya da çalışırdım belki :D

İlk olarak ne yapardınız: Sanırım korkuyla gelen bir mutluluk olurdu :D

Ailenize kendinizi nasıl tanıtırdınız: Kendimi boyardım yüzümü filan :) sonra anneme durumu anlatırdım soru sormasını isterdim anne yüregi anlar hemen zaten :)

Bu özelliği ne amaçla kullanırdınız: Sevdiklerimin ne yaptıgını izlerdim, mesela sevgilim aldatıyo mu gibi aldatmazda örnek olsun :D

1.
Çığlık atarak şoke olurdum :D

2.Evde birsürü hayvan beslediğimi ve hayvanları çok sevdiğimi söylesem bile yeterli :D

3.Neler yapmazdım kiii ^^ gıcık aldığım birkaç insanı korkuturdum üstüne su döker duvarına yazılar yazardım ^^

1-
Korkardım
2-
Kağıda ismimi yazardım
3-
Arkadaşlarımı korkuturdum.

elimi yüzümü yıkardım..

anneme kendimi tanıtırdım

ve çırılçıplak soyunurdum. ( sonuçta kıyafetler görünmez değil )
sonra gelsin trilyonlar. ve bi kaç trilyonu doğrulttuktan sonra tekrar görünür olmanın yollarını arardım:D

İyi yönleri de çok fazla ama bence bi süre sonra sıkılırdık görünmez olmaktan.. Fazla iyi bişey olmadığını anlardık belki de. En iyisi Allah'ın bize verdikleri işte, daha fazlasını istemezdik.

Geri