Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

gündüz uyuma

alibey

Bronz 5 Üye
arkadaşlar kaplumbağamda hiç görmediğim bir şey oldu ilk defa gündüz uyudu bu onda bi hastalık belirtisimi yoksa başka birşeymi akşamda uyumuştu _ :neydi:

Cvp: gündüz uyuma

Suda istediği derinlikte dinlenebileceği tutunabileceği nesneler var mı? Yüzüşü normal mi? Yem yemesi normal mi?

Fazla yüzüp enerji harcadıklarında bitkinlik olabilir. Tabi ben ortamı bilmediğim için varsayımda bulunuyorum. Sadece keyfi öyle istediği içinde yapabilir. Bence başka belirti yoksa fazla endişe etmeyin ama ortamı biraz anlatırsanız daha net bir cevap verebilirim.

benim yavru kaplumbağam gündüz de gece de uyuyor ama hastalık yok yavruysa normal olabilir , iştahına bakınız

AEK' Alıntı:
Suda istediği derinlikte dinlenebileceği tutunabileceği nesneler var mı? Yüzüşü normal mi? Yem yemesi normal mi?

Fazla yüzüp enerji harcadıklarında bitkinlik olabilir. Tabi ben ortamı bilmediğim için varsayımda bulunuyorum. Sadece keyfi öyle istediği içinde yapabilir. Bence başka belirti yoksa fazla endişe etmeyin ama ortamı biraz anlatırsanız daha net bir cevap verebilirim.

Geri