Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

güneşlendirmem yeterlimi

kartal

Bronz 3 Üye
arkadaşlar ben kapluşlarımı cumartesi yarım saat elde pazarları 1 saat terasa bırakıyorum kendileri güneşleniyor.Sizce yeterli mi?

Cvp: güneşlendirmem yeterlimi

Müsait olduğunuzda hafta içleri de çıkarmaya çalışın. Linkte güneşlenmek ile ilgili ayrıntılı bilgi var. mailto:/forum/Konu-guneslenmek.html

yetersiz bence çünki ben alalı 1.5 hafta falan oluyor kabukları yumuşacıktı günlük 2 saat güneşe çıkararak kabukları hem daha sert ve sağlıklı hemde daha yeşil ve güzel bir görüntü aldı :)

Yetersiz ayrıca elde tutmayın masanın üstüne koyun ve yanında bekleyin onlar keyiflerine göre gölgweye kaçıp keyiflerine göre güneşleneceklerdir zencefilin dediği gibi haftaiçleri de çıkarmaya çalışın havalar çok sıcak zaten kapluşlar da yararlansın :)

Geri