Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Güneşlenirken balerin duruşu

Tufi

Bronz 4 Üye
Kaplumbağamın bu aralar güneşlenirken ve normal halinde de çok sık yaptığı bi hareket. Sizinle paylaşmak istedim :) Bu sabah eski ölüm fanusunda güneşlenirken çektim. Görüntüye kamera dayanamadı galiba bu resimden sonra bozuldu anlayamadım :D

mailto:/zyfzmp.jpg

Cvp: Güneşlenirken balerin duruşu

Cok tatli oluyorlar ya hani cocuklar sirinlik yaparda dayanamaz biraz isirir sIKARak seversinya yani ben öyle yapiyorum :D bunlarida ayni sekil sevesim geliyor :D :133:

Teşekkürler yorumlarınız için :) gerçekten de çok tatlı oluyorlar. İnsan eline alıp sevmeye zor tutuyor kendini :)

benim ksplumbağalar güneşe cktklarnda hiç durmyolar hemen kacıyorlar hiç alıştıramadım ne yapmam lszm (telden yazdım kusurs bskmsyn cok kotu:)

Ali, kaplumbağadan kaplumbağaya tedirginlik konusu değişiyor. Onların seni göremeyeceği perde arkası gibi bir yerden gözlemle bence. Seni yada başkasını görürlerse saklanırlar. Yada etrafta çok kuş varsa rahat edemezler.

Maşşallah çok tatlı :)

Geri