Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

güneşlenmeye çıkarsam üstürler mi

Mehmet YAŞAR

Altın 1 Üye
günaydın arkadaşlar
Konya'da yaşıyorum hava gayet güzel ve esinti yok kaplumbağaları balkona güneşe koysam bi şey olur mu hava değişimi hasta eder mi?

Cvp: güneşlenmeye çıkarsam üstürler mi

Ben çıkardım birşey olmadı fakat esinti olmayan yere koysanız daha iyi olur birde ısıtıcı takarsanız su ısııs değişmesin diye. ben öyle yaptım dün

mehmet havalar ısındı. rahatlıkla cıkarabılırsın kaplumbagalarını. ancak başlarında dur kaplumbagalarının. leylek ve karga tehlikesi var. yada emre gibi sineklikle önlem alabılırsın.

teşekkür ederim arkadaşlar yarına artık güneş gitti:)

Ben suç üstü yakalım kargayı dün bizimkilerin sinekliğine konmuştu hain planlar yapıyordu galiba :eek:

Kargalara çok dikkat edin arkadaşlar. Çok zeki olduklarını biliyorsunuzdur, dişine göre bir av buldumu her yöntemi dener. Gagaları sinekliğide delip açabilir. Kaplumbağaları güneşlendirirken başlarından ayrılmayın.

Cvp: Cvp: güneşlenmeye çıkarsam üstürler mi

AEK' Alıntı:
Kargalara çok dikkat edin arkadaşlar. Çok zeki olduklarını biliyorsunuzdur, dişine göre bir av buldumu her yöntemi dener. Gagaları sinekliğide delip açabilir. Kaplumbağaları güneşlendirirken başlarından ayrılmayın.

Aynen gagaladı sinekliğimi zaten kovunca karşı çatıya geçti hasta ruhlu şey :D taktı kapluşlarıma bende içeri aldım.

Bundan sonra balkona çıkarınca hiç yanlarından ayrılma. Harita hafızalarıda çok iyidir :) Senin balkonu uzaktan izler...

Cvp: Cvp: güneşlenmeye çıkarsam üstürler mi

AEK' Alıntı:
Bundan sonra balkona çıkarınca hiç yanlarından ayrılma. Harita hafızalarıda çok iyidir :) Senin balkonu uzaktan izler...

Birdaha çıkarırsam eğer yanlarında duracağım zaten gerçi o benide çiğ çiğ yer gözü dönmüş bir kargaydı :D

ben daha erken olduğunu düşünüyorum çünkü şu anda bir geçiş dönemi yaşıyoruz.güneş bir var bir yok.biraz daha sabır:)

Geri