Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

güvenebilirmiyim

Tevfik_Kaplan!

Yeni Üye
Arkadaşlar 12 yaşındayım ve eminönü gibi kaliteli ürün satan yerlere gidemiyorum soğanlıkta oturuyorum internetten alışverişe güvenebilirmiyim ve hangi siteler olmalı :)

Cvp: güvenebilirmiyim

Size önerebileceğim www.otuz.com var.

Otuz.com, Juenpetmarket.com ve gittigidiyor.com

Bunlar Eminemre Bey'n tavsiye ettiği siteler

otuz.com ve juenpetmarket.com'u kesinlikle öneririm

Ben hemen hemen bütün akvaryum ürünlerini gittigidiyor.com dan temib ediyorum.

Gittigidiyor.com um en büyük avantajı kredi kartınızdan çekilen ücreti ürün elinize geldiğinizde siz onaylarsanız karşı tarafa gidiyor. Eğer onaylamaz ve ürünü geri gönderirseniz para hesabınıza tekrar geri yatıyor. Hatta şimdilerde kapıda ödeme seçeneği çıktı diye duydum. Ben tüm yemlerimi gittigidiyor dan alıyorum.

eminemre' Alıntı:
Gittigidiyor.com um en büyük avantajı kredi kartınızdan çekilen ücreti ürün elinize geldiğinizde siz onaylarsanız karşı tarafa gidiyor. Eğer onaylamaz ve ürünü geri gönderirseniz para hesabınıza tekrar geri yatıyor. Hatta şimdilerde kapıda ödeme seçeneği çıktı diye duydum. Ben tüm yemlerimi gittigidiyor dan alıyorum.

Memnun kaldığınız satıcıyı da söylerseniz daha iyi olur referans olmuş olursunuz

Bende bugün juenpetmarketten sera raffy p 250 ml ve biyo tortvit multi vitamin 30 cc aldım Kargosuz 14.82 tl kargolu 20.72 ye geldi bugün kargoya verdiler yarın kargolar çalışmadığı için pazartesi gelecek :)

Geri