Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Haftasonu akvaryumum geliyor

cingöz

Gümüş 5 Üye
arkadaslar bunları yazarken sevincten aglamak istiyorum:59: :D ben bir 5,6 gün önce sizinle sınav adlı bir konu paylasmıstım eğer dershanede B sınıfına cıkarsam akvaryum alıncaktı birkaç gün boyunca birşey paylaşamadım uzun bir calışmadan sonra bugün bir baktım en yüksek sınıf olan A sınıfındayım uçtumm:t65y: yarın akvaryum silikonu alcaz ve haftA sonu akvaryumumu yapmaya baslayacağızz :D akvaryumum 6,7 sene kapluşlarıma yetsin diye kendim yapacağım akvaryumu camcıdan kalın cam alıp cok güzel olacak fotarafları paylasırım :smile:

sizde akvaryum için örnekler gösterirmisiniz :smile:

Cvp: olleyyyy.AKVARYUMUM HAFTA SONU GELİYORRRR

Bir üye kendisi yapmıştı ve sabaha akvaryumun bütün suları boşalmış kendiniz yapacaksanız dikkatli olun.

Teşekkürler çok dikkat edeceğim:smile: Akvaryum dizaynı örnekleri gönderirseniz sevinirim.

Lütfen kelimeleri yazarken daha dikkatli yazalım/alcatraz

mailto:/forum/Konu-akvaryum-yapiminda-yasadigim-sorunlar.html

mailto:/forum/Konu-paludaryum-yapimi-icin-gerekli-malzemeler.html?highlight=paludaryum+yap%C4%B1m%C4%B1

mailto:/forum/Konu-paludaryumdaki-aksaklik.html (Bakın bu üyenin akvaryumunun suları boşalmış.)

^^ tesekkürler kesimler konusunda dikkat eddeceğim bir arkadasımın babası camcı onla beraber yaparız^^

Cvp: Haftasonu akvaryumum geliyor

bana kalırsa hazır akvaryum almanız daha sağlıklı olacaktır.silikonların kuruması tutması o kadar zor ki. ama yinede siz bilirsiniz..

Çok becerikli ve tecrübeli olmanız lazım kendı akvaryumunuzu kendınız yapabılmenız ıcın.. bence riske girmeyin

anlamıyormusunuz ? arkadasımın babası camcı

Biz anlamıyoruz tamam fakat sen demışsın kı ben camları arakdaşımın babası camcı ordan alcam. ona yaptıracam demedın kı ?

arkadasım babasından alacam demedim

bilmeden konuşmayın

Kendi yazdğını hatırlamıyorsun daha , ''akvaryumu camcıdan kalın cam alıp''

Geri