banyoterligi
Bordo Bereli
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!banyoterligi' Alıntı:Madem bunları biz sahipleniyoruz madem canlılar ölene kadar elimizden geldiğince en iyi şekilde bakılmayı hak ediyorlar
Herşeyi geçtim işin manevi yönüne bakarsak ölümüne sebep olursak büyük günah bence. Keza aynı şekilde elinde imkan olsun olmasın bir ömür boyu sağlıklı yaşamalarını sağlarsak da büyük sevap olcağını tahmin ediyorum.
Açıkcası firmayla konuştum kampanya tarihi geçti ama bana bir ayrıcalık tanıyacaklarının sözünü aldım. 2215 konusunda mailimi görmediler sanırım, çanakkaleden arayacağım onları, gerçi akvaryumu ve kaplumbağalarımı araba ile bayramda yanıma alacağım 15 gün ailem bakıcak ama filtre konusunda 2215 de alsam 2217 de alsam sanırım 10 gün yatıcaklar evde![]()