Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Halsizlik

Yeni akvaryumu hazırlıyorum. Kuru alanını yaptım. İçine pasası alcam. Diğer ekipmanları yerleştirdikten sonra gerekli ısı hazır olunca taşıyacağım

Ekli dosyalar

• IMG_1695.jpeg
    IMG_1695.jpeg
    1.8 MB · Görüntüleme: 4
Gentaya aynen devam edin. Ekipmanları kurunca hayvan toparlamaya başlar biraz. Eğer iştahı açılırsa olabildiğince öğün sayısını artırıp yem denemeleri yapın.

Gentaya aynen devam edin. Ekipmanları kurunca hayvan toparlamaya başlar biraz. Eğer iştahı açılırsa olabildiğince öğün sayısını artırıp yem denemeleri yapın.
tamamdır, bugün biraz birşeyler yedirdim. son halini tekrar sizinlede paylaşırım. çok teşekkür ederim 🙏

Yeni akvaryumu hazırlıyorum. Kuru alanını yaptım. İçine pasası alcam. Diğer ekipmanları yerleştirdikten sonra gerekli ısı hazır olunca taşıyacağım
Rampanın en az 10cm lik kısmı su içinde olmalı eğer çoğunluk kuru tarafta kalırsa hayvan çıkmakta zorlanır.

Halı kaydırmazda pislik tutar.

Kuru alan kabı tek kullanımlık plastik kap mı?

Rampanın en az 10cm lik kısmı su içinde olmalı eğer çoğunluk kuru tarafta kalırsa hayvan çıkmakta zorlanır.

Halı kaydırmazda pislik tutar.

Kuru alan kabı tek kullanımlık plastik kap
Kuru alan şimdilik plastik kap ama camdan olacak kısa bir süreliğine yaptım. Son hali bu şekilde oldu. Lambayı plastik olduğu için değiştireceğim. Birde ampulüm gelecek

Ekli dosyalar

• IMG_1697.jpeg
    IMG_1697.jpeg
    1.6 MB · Görüntüleme: 5
  • IMG_1696.jpeg
    IMG_1696.jpeg
    1.7 MB · Görüntüleme: 5
Kuru alan şimdilik plastik kap ama camdan olacak kısa bir süreliğine yaptım. Son hali bu şekilde oldu. Lambayı plastik olduğu için değiştireceğim. Birde ampulüm gelecek
Bu şekilde olur.

Ampul olarak yazın 28 watt kullanabilirsiniz. Veya 52 ise mesafeyi biraz daha uzağa çekebilirsiniz.

Kuru alanı biraz daha aşağıya indirin rampası su içinde olsun yoksa kuru alana çıkmakta zorlanır.

Su ısıtıcıyı da üst plastiği dışta olacak şekilde yerleştirin bu su ısıtıcı tam ve yatay batan model değil.

Birkaç düzenleme dışında güzel olmuş elinize sağlık.

Bu şekilde olur.

Ampul olarak yazın 28 watt kullanabilirsiniz. Veya 52 ise mesafeyi biraz daha uzağa çekebilirsiniz.

Kuru alanı biraz daha aşağıya indirin rampası su içinde olsun yoksa kuru alana çıkmakta zorlanır.

Su ısıtıcıyı da üst plastiği dışta olacak şekilde yerleştirin bu su ısıtıcı tam ve yatay batan model değil.

Birkaç düzenleme dışında güzel olmuş elinize sağlık.
Teşekkür ederim🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Son düzenleme:
Geri