Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

hangi filtreyi önerirsiniz

donmezcan

Bronz 3 Üye
arkadaşlar 3 şelale filtre arasında kaldım ses, temizlik, ömür açısından hangisi daha iyi para önemli değil bunlar iyi değilse önericeğiniz bişey varmı
seçemediğim 3 filtre şunlar

http://www.petplusonline.com/main/jeneca_xp07_selale_filtre-pmu768.html bizim burda olan

mailto:/product_info.php?products_id=20407 internetten alabileceğim

mailto:/product_info.php?products_id=30797 internetten alabileceğim

Cvp: hangi filtreyi önerirsiniz

Her açıdan en iyisi Dolphin :)

Bence Dolphin kalite fiyat ve edek malzeme bakımından en iyisi akvaryumunuz kaç Lt?

Cvp: Cvp: hangi filtreyi önerirsiniz

şu an 30 yaza 200-300 L olcak amA OZAMANDA dış filtre aLCAM ŞİMdilik 30L

uzun süre temizleyemiycem 2 ayda filan temizlerim onun için büyük şelale filtre almak istiom

30 LT'ye normal bir iç filtrede olur ki :)

Benim kullandığım şeffaf kap 40 litre ve Atman HF-400 gerçekten çok iyi bir filtre. Başlarda sesinden şikayetçiydim ama şu an gayet iyi durumda. Sizin 30 Litre akvaryum içinde çok iyi olacağını düşünüyorum.

64 litrede kullanıyorum ama 40-45 litresi dolu bendede atman hf 400 var çok iyi bir filtre akvaryumu cam gibi yapıyor hiç suyun bulandığını görmedim.

Kapasite bakımından verdiğiniz ürünlerde atman ön plana çıkıyor. Hem sonradan filtre malzemesi eklemek açısından;linkini verdiğiniz Dolphin filtreden içi daha geniş.

Umut bey zaten 30 LT imiş akvaryum. Hepsi yeterli bence Hatta artabilir :) Tabii benim düşüncem

Geri