ata12
Altın 1 Üye
arkadaslar aranıza yenı katıldım. braya gelmeden önce kaplmbagamı buyuk legende beslıyordum akvaryum resımlerını gornce bende ozendım bir tane güzüm yettıgı kadar bı tane 27 lıtrelık akvarym alabıldım en son bıraz ıcıne tas ekledım 15 cmlık su doldurdum . ve fotograflarını cektım sıteye koydum arkadaslar dan bırı kaplumbagan cok tatlı fakat akvarymunuz çok küçük yazmıs birde kuru alan yapıcaktımsuyu full doldurcaktım fıltre lazım olur dıye bır konu actım ordada 25 litrelık akarymum var fıltre onerırsını dıye bır actım sonrada bı arkadasımızda bı fılrte onerdı sonraada yazmıs tankının kaplumbağa bakmak için çok küçük olduğunu söylemek lazım. EVET SIMDI O KISILERE DUYURUYORUM ınsan olan halden anlar ben bu kadarı yapabılıyorum bu kadarını alabılıyorum bu kadar beslıyorum kucuk oldugunu bılıyorum sızlerınde fotografına baktıgımımda benınkı çerez kalıyo anlııyorum sız nıye bole bır elestırıde bulundunuz ki senın vardır benm yoktur ben hayvanım ıcın bu kadarı yaptım bu kadarını alabıldım 1 ay once sızın dedıgınız ölüm fanusunda yasıyordu ıster ınanın ıster ınanmayın sonra orta boy legene aldım orda besledım sonra bu sıteye gırdıkten sonra cebimin yettı kadar bi akvaryum alabıldım . ve küçük diyorsunuz akvaryuma ama o hayvan ıcın nasıl bılıyormsun sokak banklarında yatarken villada geniş yatakta yatmak gibi birşey lütfen buugun ben olurum yarın baskası lutfen elestırmeyelım mılletı .
BUYRUN LİNKLER KONU SİLME YOKSA BUYRUN OKUYUN HADİ HAYIRLI GECELER.
mailto:/forum/Konu-filtre--6932.html
mailto:/forum/Konu-buda-benim-kaplumbagam--6931.html
BUYRUN LİNKLER KONU SİLME YOKSA BUYRUN OKUYUN HADİ HAYIRLI GECELER.
mailto:/forum/Konu-filtre--6932.html
mailto:/forum/Konu-buda-benim-kaplumbagam--6931.html