Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Hic yüzmüyor

luba

Bronz 5 Üye
Kaplumbagam sudan cikmama konusunda israrli kuru alani sicak kolay cikabilir fakat cikmiyo suda uyuyo uzun sure dipte yatiyo korkmaya basladim suyun derinligi 20 cm kaplumbagam minnacik bogulurmu basinda bekliyimi? bide surekli ayni yerde yatiyo hic yuzmuyo obez olurmu ölüyo saniyorm bazen :(((

Cvp: Hic yüzmüyor

kaplumbaganızı yenı mı aldınız

4 gun oldu ama suyun yuzeyine bile cikmamasi anormal degilmi nefes almiyomu bu hayvan cok yavas hareket ediyo.

sezen dediğim gibi o sana ve yuvasına alışıyor , bekle sadece bekle :D

merak etme akıllı hayvandır onlar bulur bı yolunu akvaryumsa kuru alanını eksık etme benımkıde oraya tutunup uyuyor

Ya suyun dibinde napiyo bide isiticimin isttigindan emin deglm kendi derecesi 28 ama ben arada olcuyorm hep 20 17 filan cikiyo serce parmagmla bakiyorum soguk sanki napiyim usumesn diye? isiticiyi yeni almistm yarin goturr degistiririm ama simdi usuyo? surekli soguk suyu alip ilk su koyuyorm bu ne kadar dogruki belkide ondan dipten cikmiyo :(((

sürekli sıcak su takviyesi yapmalısın

Tamam oyle yapiyim da findigim usumesin <3

Suyun sıcaklığını derece ile kontrol edin, elle değerlendirmek yanlış olur, 17-20 dereceler çok düşük gerçekten öyleyse bu kadar soğuk suda kapluşun hareketleri mutlaka yavaşlar ama o kadar düşeceğini zannetmiyorum bir derece ile tekrar ölçün isterseniz.

Geri