Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

hizlial.com hk.

samet52

SKF Delisi
bu siteden daha önce birkaç kere alışveriş yaptım ama ilk defa ayın 1inde pet shop bölümünden ısıtıcı ve yem aldım ürünler 13 gün sonra geldi ! ve tetra reptomin baby yerine tetramin baby (balık yemi ) geldi çelik ısıtıcı yerinede plastik ısıtıcı geldi böyle rezalet görmedim iade talebi yolladım bir özür felan da yok haa sanki suçlu benmiymişim gibi şurdan iade talebi yolla felan diyolar terbiyesizler yetkiliye mesaj yollamak istiyorum diyorum hala iade talebi doldurun diye cevap veriyorlar bilginize pet shop ürünü almamanızı tavsiye ederim bu siteden

Cvp: hizlial.com hk.

Açıkcası reklam gibi olmasın ama juenpetten % 938578475 memnunum. Mesaj attığım da kendilerine ürünle ilgili (alalı 1 ay olmasına rağmen) 10 dakika içinde beni arayıp bilgilendiriyorlar.

Gerçekten sattığı ürünlerin arkasında duran bir firma aklınızda olsun. otuz, evcilal, juenpet bunlar iyi firmalar. Yalnız canpetle ilgili bir çok olumsuzluk var. Alışveriş yapmamınızı öneririm.

bencede juen pet fiyatlarıda çok uygun ve de çok ilgililer mesajıma 10 dakika da cevapliyorlar

evcilal.com iyiye benziyor üstelik şuan tetra reptomin 1 alana 1 bedava :)

Petsatis'i da tavsiye ederim. Sorunsuz bir alisveris yapiyorsunuz. Hobimmarket'ten de yaptim fakat ilki kadar super degildi. Telefonla ulasma konusu sikintili

1.5 hafta oldu uvb lambam hala tedarikte birde 3 iş günü içinde kargo yazıyor şikayetvar.com a yazdım büyük ihtimal parayı iade edicekler yollamayacaklar bu siteden pet shop ürünü almayın mümkünse hiç bir şey almayın şikayetvar.com a hizlial.com yazın ve şikayetlere bakın

evet asla bir şey almam burdan daha

Geri