Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

hizlial.com rezilliği

samet52

SKF Delisi
bilindiği üzere uvb lamba siparişi vermiştim ayın 16 sında ve bugün gelen mesaja bakın iptal ettim siparişi başka bir siteden bulacağım

mailto:/14tps36.png

bir de uv %6 uygunmudur reslere

Cvp: hizlial.com rezilliği

bu kadar abartılacak bi durum değil bu çoğu sitede olan bi problemdir size gerekli açıklamayı yapmışlar zaten

daha önce ki yazıları takip ettiysen onların cevabını biliyorsan ve google amcaya hizlial.com şikayetleri okursan cevabı alırsın arkadaşım :) burda amaç kime düşmesin bu siteye

Neredeyse bütün alışverişlerimi internetten yapıyorum. Ben bu site kadar sorumsuz bir site daha görmedim. Size o kadar söyleyeyim. Müşteri hizmetleri ve ilişkileri 0.

Aynen katılıyorum bende aynı şekilde sanalpazar gittigidiyor hepsiburada öncelikli olmak üzere tüm işlerimi internetten yapıyorum hem Alim hem satım , ama hizlial gibi sorumsuz bir siteyle hiç karşılaşmadım

Geri