Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Horoz Elektrik Mandallı Armatür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Odontochelys

SKF Delisi
Horoz Elektrik | 220-240V | 50-60Hz | E27 Duy | Max 60W | Beyaz

mailto:/5oNm9z.jpg

Armatürü alalı henüz bir ay olmadı ve fazla kullanma şansım olmadı.Sıfırdan bir farkı yok.

Cvp: Horoz Elektrik Mandallı Armatür

necro06' Alıntı:
hangi ildesiniz fiyat nedir gönderim yapıyomusunuz

20 TL'den satıyorum armatürü.Fiyat uygun geldiği taktirde paketleyip bulunduğunuz yere alıcı ödemeli kargolayabilirim.

Alıyorum kardeşim anlasırsak.
Ankaraya kargolatacaksan detayları konusalım

necro06' Alıntı:
Alıyorum kardeşim anlasırsak.
Ankaraya kargolatacaksan detayları konusalım

Tamamdır.Verdiğim linkteki iletişim bilgilerinden bana ulaşın.Ayrıntıları konuşalım.

Fiyat temiz 2.el icin gayet uygun. Ben de aynisinin masalambasini 14'e kadar indim,bir turlu satamadim orada. En son arkadasima hediye ettim..

Facebooktaki su kaplumbagasi grup ve sayfalarina linki verin isterseniz.

berrakerkin' Alıntı:
Fiyat temiz 2.el icin gayet uygun. Ben de aynisinin masalambasini 14'e kadar indim,bir turlu satamadim orada. En son arkadasima hediye ettim..

Facebooktaki su kaplumbagasi grup ve sayfalarina linki verin isterseniz.

Teşekkürler bilgilendirme için.Çeşitli yerlere ilan verdim zaten.Bir şekilde alıcı bulurum herhalde diye düşünüyorum.

1 ay önce Emre abinin tavsiyesi ile aldım aynısından keşke denk gelseydim :) Güzel alet benim için tek eksiği biraz daha gerilebilir olmasıydı onun dışında iyi iş görüyor.

annie' Alıntı:
1 ay önce Emre abinin tavsiyesi ile aldım aynısından keşke denk gelseydim :) Güzel alet benim için tek eksiği biraz daha gerilebilir olmasıydı onun dışında iyi iş görüyor.

Özellikle armatürün başlığındaki işçilik ve kullanılan madde hoşuma gitmişti benim alırken.

Jakuzide olur mu acaba? Bi ölçebilir misin en fazla kaç Cm ye sabitlenebilir?

Ağustos' Alıntı:
Jakuzide olur mu acaba?  Bi ölçebilir misin en fazla kaç Cm ye sabitlenebilir?

mailto:/39gnaM.jpg
Yeşil (Armatür Boyu) : 14 cm
Mavi (Kordon Uzunluğu) : 20 cm
Sarı (Maksimum Mandal Genişliği) : 6 cm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri