Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Hoşçakalın :(

jadeite

Bordo Bereli
Arkadaşlar bu benim forumda sizlere yazdığım son mesajım olacak. Birdaha da büyük ihtimalle görüşemeyeceğiz. Forumdan ayrılmam gerekiyor. Bunu da en başta Ahmet kardeşimin daha fazla üzülmemesi için yapıyorum. Kendisini de çok seviyorum.
Bu sitede moderator olduğum süre zarfında sizlerle birlikte olmaktan çok büyük keyif aldım :) Benim tek amacım hayvan sever biri olarak insanlara yardım etmek ve bir nebze olsun sorunlarına çare bulabilmekti. Bundan daha güzel ve onur verici birşey olmasa gerek :) Ama sitede huzurum kalmadı. Herşey gönül hoşluğu ile oluyor. Nedenini niçinini sormayın. Sadece şunu bilinki hepinizi ayrı ayrı çoookkk seviyorum. Ben birazdan kendi kendimi banlıycam çünkü Ahmet benim bu siteden gitmeme izin vermez. Bu yüzden tek çarem bu kaldı. Umarım bu yetkim vardır ve kendi kendimi banlayabiliyorumdur :) Moderator olduğum süre zarfında eğer sizleri kıracak ya da üzecek bişey yaptıysam da hepinizden özürdiliyorum. Özür dilemek en büyük erdemdir :)
Dediğim gibi benim tek amacım insanlara yardım etmekti ve herkese de sevgi ve saygı çerçevesinde yaklaştığımı düşünüyorum. Siteden ayrılmamın hiçkimseyle bir ilgisi yok. Daha doğrusu siz değerli arkadaşlarımla bir ilgisi yok :) Dediğim gibi nedenini söyleyemiycem. Sadece forumda huzurumu bozan bazı şeylerin olduğunu bilin yeter :) Bu güzel sitede siz hayvan sever arkadaşlarımla daha çok beraber olmayı isterdim. Ama kısmet değilmiş. Buraya kadarmış :)
Sevgiyle kalın arkadaşlar... Beni unutmayın :)

Bu arada kendi kendimi banlayamıyorum. Ahmet bey hatırımı kırmaz beni banlarsa çok mutlu olurum :) Teşekkürler :)

Cvp: Hoşçakalın :(

Yeriniz dolmayacak. Yardımların için çok çok çok teşekkür ederim. Böyle olmasına çok üzüldüm. Umarım yanlış bir karar vermemissinizdir.

Ben verdiğim kararların sonuna kadar arkasındayım. Böyle olması herkes için daha iyi olacak. Düşünüyorum da aklıma yapabileceğim başka bir fedakarlık gelmiyor. Teşekkür ederim :)

Öncelikle herşeyin hayırlısı olsun.
Foruma ilk geldiğimde sorularıma cevaplarınız ve yardımlarınız cana yakınlılığınız la karşıladınız beni.Eminemre bey ve siz en çok dikkat çeken ve bilgi edindiğim kişilerdiniz.Forum sitemizden ayrıldığınız için üzgünüm.Durup,duruma karşı mücadele etmeden fedakarlık yapıp çekip gidenler bu dünyada çabuk unutuluyor onuda göze alın.Dediğim gibi herşeyin hayırlısı olur inş..

Siz ve sizin bilgileriniz bizler için çok kıymetli. Bizlerle kalın desek bir daha düşünmez misiniz?

Siteden ayrılmanıza üzüldüm bi çok üyeye yardımınız dokunmuştu. Sizi görmek isterdm sitede açıkcası... Esen kalın..

foruma ılk geldigimde beni karşılayanlardan birisiniz ne kadar muhabbetimiz olmadıysa da özünde kötü biri olmadiginiz belli bana çok yardımınız dokundu bunun için bende size teşekkür edeyim.umarım en kısa zamanda aramiza dönersiniz reel hayatta başarılar dilerim

Yardımlarınız için çok teşekkür ederiz.En sıcak kanlı insanlardan biriydiniz forumda.Umarim geri dönersiniz.Hayatınızda sağlıklı ve başarılı olsun :)

Sukaplumbağası.com denilince akla ilk gelen isimlerdensiniz. Umarım en kısa zamanda kararınızı değiştirirsiniz. İnsan bu; fikirleri, düşünceleri ne zaman değişir belli değil. Fikrinizin kısa zamanda değişmesi dileği ile kaplumbağanıza ve kendinize iyi bakın JADEİTE, sizi dörtle gözle bekliyor olacağız...

Yaa, Yeşim abla yapma ya :(
İnşallah, pişman olmayacağın bir karardır :'(
SENİ UNUTMAYACAĞIZ...
Merry'nin ismini sen koydun, her türlü elinden geldiğince yardımcı oldun... Bu sitede çok emeğin var :/
Seni seviyoruz <3

Geri