Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

hoşgeldim ..

cspr

Gümüş 4 Üye
Selam arkadaşlar .. iki sene gibi çok uzun bir ara verdim ve tekrar bugün geri döndüm ... Buradan kendime hoşgeldim diyorum .. Çok şey değişmiş sitede ama üyelerin titizliği ilgisi evcillere merakı aynı kalmış .. :)

Cvp: hoşgeldim ..

teşekkürler .. en son bıraktığımda moderatörlerden biriydim :) ne kadarda pasif gözüküyorum şu an

Hoş geldiniz, umarım çok fazla bir şey değişmemiştir sizin için :D

hepinize teşekkür ederim .. sağolun .. gözüme ilk başta çok garip geldi birden ama alışmak çok kısa tabikide :) değişen tek şey artık kaplumbağalarım yok, yurtdışında kaldılar maalesef .. emin ellerdeler ama .. ama ev tabikide yine iki akvaryumla süslü, kısa zamanda üçüncüsüde teraryum olacak inşallah ..

Bu arada Mehmet YAŞAR linkli arkadaşım, ne güzel imzan var öyle sanki sen değilde o şirin yeşil kabuk hoşgeldin diyor :)

hepiniz sağolun, burada olmak güzel özetle .. antifbyigit ? bende seni hatırlar gibiyim daha doğrusu konu açan çoğu üyeliklere göz attımda çoğu tanıdık geliyor :)

Geri