Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Huriye'm öldü.

Huriyem

Bronz 4 Üye
Biricik kaplumbağam Huriye dün öldü. Zaten veteriner tedaviye yanıt verecek gibi görünmüyor demişti. Huriye'yi beslemeye başladığımda kaplumbağalar hakkında bilinçsizdim, ne kadar zor olabilir ki, yemini ver bu kadar gibi düşünüyordum. Şimdi ise düşüncelerim ciddi bir şekilde değişti ve bir çok şey öğrendim. Yeni bir kaplumbağa almayı düşünüyorum. Ona bilinçli bir şekilde bakacağım. Şimdiden akvaryumu da hazır. Tabi Huriye kadar sevebileceğimi sanmıyorum ama neyse...

Cvp: Huriye'm öldü.

Başınız sağolsun. Ayrıca bilinçlenmeniz iyi oldu bu sefer doğru şekilde besleyebilirsiniz

Başınız sağ olsun.
Gerekli bilgileri almışsınız. Bence tüm ekipman ve ihtiyaçlarını tamamladıktan sonra canlıyı evine getirin.
Hepsinin yeri ayrı tabi, ileride edineceğiniz hayvana da sevginiz gayet iyi olur.

İlginiz için teşekkür ederim. Bilinçlenmem gerçekten iyi oldu. Söylediğim gibi akvaryumum hazır, mailto:/forum/Konu-kuru-alan-olarak-farkli-onerilerinizi-bekliyorum.html yeni açtığım bu konuda da bahsettiğim gibi içine kuru alan yapması kaldı.

başınız sağolsun üzüldüm ama inşallah bu kaplumbağanız sağlıklı bir şekilde büyür

Çok teşekkür ederim. Umarım dediğiniz gibi yenisi sağlıklı büyür.

Geri