Zencefil
Bordo Bereli
Küçük akvaryumumda şu ana kadar 20 litre suda atman F-200 model mini bir iç filtre kullanıyordum.
Sessizliği yüzünden bunu tercih etmiştim.Ama benim yavru büyüdükçe pislik oranıda artıyor.
Şu anda yeterli temizliğin sağlandığını düşünmüyorum.
Su seviyesini daha da yükselterek yaklaşık 36 litre su hacmi olarak şekilde ayarlamayı düşünüyorum.
Bunun için daha güçlü ve mümkün olduğu kadar sessiz bir iç filtre arıyorum.
Almışken kaliteli ve güç sarfiyatı az olan bir filtre arıyorum.
Aklıma ilk gelen eheim şu anda.
Eheim Pickup 2010 filtre ilk gözüme çarpan oldu açıkçası.
Açıklamalarında ise;
60-160 litre akvaryumlar için saatte 500 litre su kapasitesi olan ve 6W güç sarfiyatı olan bir iç filtre.
Diğer bir eheim filtre ise
Eheim Pickup 2008
30-60 litre akvaryumlar için saatte 150-300 litre su kapasitesi olan ve güç sarfiyatı 4W olan bir iç filtre.
Şu anda aklımda bunlar var.Eğer akvaryumu büyütürsem düşüncesiyle 2010 olan model aklıma daha çok yattı.Hem de su kapasitesinin de fazla olması ilgimi çekiyor doğrusu.
Sizlerin fikirleri neler?
Bu tarz filtreler kullananlardan yorumlarını bekliyorum.
Ya da sizlerin kullandığı ve memnun olduğunuz filtreler hakkında bilgi verirseniz çok memnun olurum.
Sessizliği yüzünden bunu tercih etmiştim.Ama benim yavru büyüdükçe pislik oranıda artıyor.
Şu anda yeterli temizliğin sağlandığını düşünmüyorum.
Su seviyesini daha da yükselterek yaklaşık 36 litre su hacmi olarak şekilde ayarlamayı düşünüyorum.
Bunun için daha güçlü ve mümkün olduğu kadar sessiz bir iç filtre arıyorum.
Almışken kaliteli ve güç sarfiyatı az olan bir filtre arıyorum.
Aklıma ilk gelen eheim şu anda.
Eheim Pickup 2010 filtre ilk gözüme çarpan oldu açıkçası.
Açıklamalarında ise;
60-160 litre akvaryumlar için saatte 500 litre su kapasitesi olan ve 6W güç sarfiyatı olan bir iç filtre.
Diğer bir eheim filtre ise
Eheim Pickup 2008
30-60 litre akvaryumlar için saatte 150-300 litre su kapasitesi olan ve güç sarfiyatı 4W olan bir iç filtre.
Şu anda aklımda bunlar var.Eğer akvaryumu büyütürsem düşüncesiyle 2010 olan model aklıma daha çok yattı.Hem de su kapasitesinin de fazla olması ilgimi çekiyor doğrusu.
Sizlerin fikirleri neler?
Bu tarz filtreler kullananlardan yorumlarını bekliyorum.
Ya da sizlerin kullandığı ve memnun olduğunuz filtreler hakkında bilgi verirseniz çok memnun olurum.