Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

İç Filtre Tavsiyesi

poetika

Bronz 5 Üye
Merhaba arkadaşlar. 65*27*37h ölçülerinde 60 litrelik akvaryuma rahatça sığabilecek, sorunsuz, kaliteli bir iç filtre arıyorum. yardımcı olursanız çok sevinirim?

Cvp: İç Filtre Tavsiyesi

http://www.petburada.com/?urun-4860-Eheim-Pickup-2008-ic-Filtre.html

Sorunsuz ve sıfır sesle çalışan bir iç filtre.Yaklaşık bir senedir 60 litre balık akvaryumunda kullanıyorum sorunsuz.Kaliteli dediğiniz için eheim önerdim.

atman marka iç filtreler iyi ve uzun ömürlüdür,balık akvaryumumda orta boy atman filtre kullanıyorum 80 90 litre oda,4 yıldır sapasağlam çalışıyor,fiyat olarakda uygun.

mailto:/shopping/product_info.php?cPath=95&products_id=305

İşini fazlasıyla görür.

yada burdaki listeden diğer modellere bakabilirsin.

mailto:/shopping/index.php?cPath=95

bu sitedende bakababilirsin.

mailto:/index.php?cPath=9420_9028_881&osCsid=0u1h4n6kgetc8npk7v1aectjq7

aquapetcenter güvenilirmi pek bilemem ama otuz.com'u öneriyor genelde forumdaki herkez.

Cvp: Cvp: İç Filtre Tavsiyesi

zencefil' Alıntı:
http://www.petburada.com/?urun-4860-Eheim-Pickup-2008-ic-Filtre.html

Sorunsuz ve sıfır sesle çalışan bir iç filtre.Yaklaşık bir senedir 60 litre balık akvaryumunda kullanıyorum sorunsuz.Kaliteli dediğiniz için eheim önerdim.

tavsiyeniz için çok teşekkür ederim. aslında ben eheim 2012 seçmiştim. ama sanırım akvaryuma sığmayacaktı. o yüzden bu başlığı açtım. bu filtreyi kullanırsam akvaryumu suyu boşaltarak temizlememe gerek kalmaz değil mi?

Düzenli dip çekimi ile %20 lik su değişimleri yaparak gerek kalacağını zannetmiyorum.

Ben 70 litrede Atman-HF 400 şelale filtre kullanıyorum, oldukça memnunum.
Modifiye de edebiliyorsunuz, tavsiye ederim.

bu pipo filtre varmış o nasıl birşey ?

Geri