Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

İç Filtre

Qeswirt

Altın 5 Üye
Elimde 16 Tl Var
25-40 Litre İçin Olan İç Filtremi Arkadaşıma Az Önce Sattım 10 Tl ye
Çünki Yeni Akvaryumumda Temizlemiyordu...

16 Tl ye 80 Litre Temizleyen Ses Çıkarmaz Güvenilir Bir İç Filtre Varmı ? Markasını Ve Kodunu Söylerseniz Sevinirim.

Cvp: İç Filtre

Atman Hf 400 şelale filtre öneririm çalıştığını hissetmessiniz benim şuan kullandığım 64 litre akvaryumda su aylarca cam gibi kalıyor fiyatıda 25-30 tl olması lazım bence onu alın çok iyi temizler iç filtreden kat kat daha iyi.

Sobonun cam hazneli olan filtresini öneririm.

kesinlikle şelale filtre al ben 64 litre akvaryumumda kullanıyorum bunu 1 ay oldu su ilk gün ki gibi bide geceleri çalıştırmadığım halde
http://www.sahibinden.com/ilan/hayvanlar-alemi-aksesuarlar-balik-sobo-wp-606h-selale-filtre-400lt-12-50tl-50509091/detay

50 litre ve üstüne iç filtre pek yetmeyecektir . Şelale alın kesinlikle. . .

Arkadaşların dediği gibi bende şelale filtre öneririm. Mekanik, kimyasal ve biyolojik temizliği bir arada sağlıyor.

Geri