Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

iç filtre

bersan160

Gümüş 5 Üye
merhaba arkadaşlar bugün eve geldiğimde iç filtrem çalışmıyordu motoru yanmış galiba şimdi iç filtre alacağım ne alayım akvaryumum 135 litre 3 yetişkin kaplumbağam var tavsiyelerinizi bekliyorum

Cvp: iç filtre

Bence madem 3 yetişkin kaplumbaga var şelale filtre veya dış filtre alın iç filtre yetersiz kalacaktır

söylemeyi unuttum dış filrem var tetra ex 700 ama genede o yokmuş gibi bi tavsiye bekliyorum sizlerden

iç filtre bence durduk yere yanmaz bence mili oynamış olabilir kafasını çıkarıp mile bi bakın

o kadar acemi değiliz filtrem çalışmıyor sizden filtre tavsiyesi istiyorum arkadaşar

acemilikle alakası yok bunun ben sadece sana öneride bulundum ne bileyim senin mili kontrol ettiğini

Ben Eheim kullanıyorum. Sessizlik anlamında çok iyi. Hiç bir sorunla da karşılaşmadım.

Geri