Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

iki yavru kediye çok acil yuva aranıyor :(

smy96

Bronz 4 Üye
[attachment=973]Arkadaşlar biliyorum bu ilanları çok görüyorsunuz fakat bu kedilere acil kalıcı yuva arıyorum. Annelerine bir araba çarptı. 1 ay annelerinden süt emdiler. Lütfen duyarlı biri bu güzelleri sahiplensin. Fakat birinin gözleri görmüyor. İlaç tedavisi uygulanıyor. Sahiplenen kişiye ilaçları da vereceğim. Çok ACİL. 14 haziranda sokağa bırakmak zorunda kalacağım. Lütfen biriniz sesimi duyun !!!!!!!!!!!!! Çok sakinler. Kendilerini sevdiriyorlar. Kucakta bile uyuyorlar.

Ekli dosyalar

• page.jpg
    page.jpg
    138.2 KB · Görüntüleme: 26
Cvp: iki yavru kediye çok acil yuva aranıyor :(

Gerçekten çok tatlılar. Onlara baktıkça içim sızlıyor. Eğer ailemin sağlığı el verse tüylü canlı beslemeye, ikisini de sahiplenirdim emin olun :( Umarım bir an önce imkanı olan hayvan sever birileri bu minikleri sahiplenir.

Öyle güzel ve masumlar ki ... İnşallah biri bulunur perşembeye kadar.

En üstteki kedinin gözü mikrop kapmış acilen genta damla kullanılması lazım.

smy96' Alıntı:
Arkadaşlar biliyorum bu ilanları çok görüyorsunuz fakat bu kedilere acil kalıcı yuva arıyorum. Annelerine bir araba çarptı. 1 ay annelerinden süt emdiler. Lütfen duyarlı biri bu güzelleri sahiplensin. Fakat birinin gözleri görmüyor. İlaç tedavisi uygulanıyor. Sahiplenen kişiye ilaçları da vereceğim. Çok ACİL. 14 haziranda sokağa bırakmak zorunda kalacağım. Lütfen biriniz sesimi duyun !!!!!!!!!!!!! Çok sakinler. Kendilerini sevdiriyorlar. Kucakta bile uyuyorlar.

burada yalvarcağına kendn baksana

arkadaşın bakacak durumu olmayabilir önyargılı olmamakta fayda var.

Geri