Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

ilginç hareket

mustafayılmaz

Altın 4 Üye
arkadaşlar 2 yaşındakı kaplumbağam 3 aylık kaplumbağama onune geçip tıranklarını ona doğru uzatıp titretiyor arada küçük kaplumbağamda aynı şeklide ona karşılık veriyor ama nadiren acaba büyük kaplumbağam üremek mi istiyor yardım edin _?

Cvp: ilginç hareket

mustafayılmaz' Alıntı:
arkadaşlar 2 yaşındakı kaplumbağam 3 aylık kaplumbağama onune geçip tıranklarını ona doğru uzatıp titretiyor arada küçük kaplumbağamda aynı şeklide ona karşılık veriyor ama nadiren acaba büyük kaplumbağam üremek mi istiyor yardım edin _?
bu kavga belirtisidr aynı yaşta olsalar üremek olabilirdiki zaten üreme 3 yaşında olması gerek yani büyük olasılıkla kavga ama dediğin gibiyse önemsiz bir uyarı gibi görünüyor.aralarında hiyerarşi

mustafayılmaz' Alıntı:
bu kavga belirtisidr aynı yaşta olsalar üremek olabilirdiki zaten üreme 3 yaşında olması gerek yani büyük olasılıkla kavga ama dediğin gibiyse önemsiz bir uyarı gibi görünüyor.aralarında hiyerarşi

Cvp: ilginç hareket

Kisacasi, buranin agasi benim hareketidir :) govde gosterisi yapiyorlar birbirlerine. Su an icin takip et gozlerin uzerlerinde olsun, kavga etmedikler surece sorun yok. Ama ilerdr ederlerse ayirmak zorun kalabilirsin

Bu bir iletişim şekli. Hiyerarşik düzen ve baskınlık kurmada kullanırlar. Erişkinler kur amaçlı kullanır.
Bu kaplumbağalar akvaryumda yalnız olmadıklarını birbirlerine ifade ediyorlar. Eğer kavga etmezlerse sorun olmaz. Güzelce anlaşırlar.

Geri