Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

İnternetten akvaryum arıyorum.

dumdumtis

Gümüş 1 Üye
Merhaba.Benim akvaryumum bildiğiniz üzere biraz küçüktü.Boyutları 33x15x28 cm.Kuru alan olarak taşı da koyunca yüzme alanı yarıya indi.Ben internetten bir akvaryum buldum.Sizce uygun mudur?(2 kaplumbağam var) mailto:/urun_detay.aspx?kat=156&urn=11021 mailto:/urun_detay.aspx?kat=156&urn=14282

Hangi akvaryum daha iyi sizce?

Cvp: İnternetten akvaryum arıyorum.

2 akvaryumun da yerden yükseklik kısmı çok kısa, o kadar para verip çok az zaman kullanabileceksiniz. Bence internet olayına hiç girmeyin akvaryum için. Bir akvaryumcudan ya da akvaryum yapıp satan bir camcıdan pazarlığınızı yaparak çok daha büyük hacimli bir akvaryum alabilirsiniz bu fiyatlara.

2. PAYLAŞTIĞIM LİNKİN ÖN CAMININ ÜSTÜNDE CAM YOKMU BEN TAM GÖREMEDİMDE SANKİ SADECE LAMBA KISMINDA CAM YOK GİBİ

HACİMLİ NASIL OLUYOR YANİ

Doğru söylüyorsunuz ben görememişim suyu yükseltebilirsiniz galiba. Akvaryum gerçekten şık duruyor ama size kısa zamanda tekrar masraf çıkarttırır 135 tlye daha uzun süre kullanabileceğiniz akvaryumlar alabilirsiniz, tabii siz bilirsiniz bence akvaryumcuları bir gezin önce sonra karar verin.
Hacimli derken daha büyük demek istedim.

internetten bqqakacağım başka siteler varmı juenpet gibi

İnternetten güvenli alışveriş yapabileceğiniz bir de otuz.com var benim bildiğim.

dostum sana şöyle diyim: ben akvaryumumu 1 senelik bir plan üzerine aldım boyutları 50.30.15: fiyat 25 tl ye alınmıştır.. bence böyle bir şey almana gerek yok: o paraya çok daha yüksek ve büyük bir akvaryum bulabilirsin veya yaptırabilirsin.. karar senin ama o ürünlerin tamamen ticari amaçla yapıldığı açıkça belli

Birinci linkteki ölüm kabinin suslenmis hali.
İkinci linkteki ufacik akvaryuma o kadar para verilmez.
Ben 250 litrelik akvaryumu 130 tlye aldim. Gittigidiyor a yada sahibinden.coma bakin.

en iyisi akvaryumcudan güzel bir tane alıyım ön camını pek beğenmedim bende sadece arka fon kum ışık var diye istedim.teşekkürler..

Baktığınız akvaryumlar bir marka tarafından üretilip Emre'nin de dediği gibi ticari bir pay ile satılan ürünler.
Bunun için fiyatları normal akvaryumlara göre epeyce pahalı oluyor.

mailto:/ev-dekorasyon-bahce/60cm-akvaryum-33-50tl-60459468

Bunun gibi bir akvaryum bile işinizi daha çok görecektir.
34akvaryumdan bir kaç kere alışverişim oldu ve ben memnun kaldım.İsterseniz bir de oraya bakın.

teşekkür ederim de ben internetten almaya vazgeçtim en iyisi görerek almak diyorum.

Arkadaslar ayrica akvaryumun kapaginin ustune isigi monte ederseniz kaplumbaganin gozu zarar goruyormus !?:t65y: :haha: :whistling: sakin kapagin ustune monte etmeyin! camin altina monte etmek daha mantikli ;)

BENCE BÜTÜN PET SHOPCULARI GEZİN KENDİNİZE ÇOK UYGUN BULUCAKSINIZDIR VE BU FİYATLERIN YARISI KADAR:D

bıcırık2012' Alıntı:
Arkadaslar ayrica akvaryumun kapaginin ustune isigi monte ederseniz kaplumbaganin gozu zarar goruyormus !?:t65y: :haha: :whistling: sakin kapagin ustune monte etmeyin! camin altina monte etmek daha mantikli ;)

Kaplumbağa akvaryumlarında kapak kullanılmaz.

katılıyorum kaplumbağa akvaryumlarında kapak kullanılmaz ek olarak: uvb lamba cam arkasından yararlı olmaz..

arkadaşlar forumda akvaryum satan arkadaş varmı bildiğiniz uygun fiyata benim kaplumbağamın boyu 10 cm oldu fakat akvaryumum 35 20 25 yeterli değildir dimi yeterli olması için kaç ebatları ne olmalı ? yardımcı olabilirmisiniz ?

Geri