Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

ip yemiş yaaa!!

turab-berk

Bronz 2 Üye
ısıtıcıyı taktığım vantuzlar gevşediği ve ısıtıcı sabit durmadığı için onu iple sabitlemiştim .. benim akıllılar o ipi iyi bi kemirmişler sonra turab onu yemiş:( yemiş ve çıkarmaya başlamış ama işte ipin birazı içerde birazı dışarda.. o halde bile yem diye çırpınıyor hala yaa.. ne yapacağımı şaşırdım kendisi çıkarır mı ki tamamen.. off yem olmadığı ortada niye gidip yiyor yaa.. şok oldum ne yapmam gerekiyor şimdi benim..

Cvp: ip yemiş yaaa!!

Yediği iple çıkarabildiği ipin uzunluk farkı ne kadar yani ne kadarı hala içerde? Barsaklarını tıkama ihtimali olabilirdi ama anlaşılan öyle bir durum yok. Besleyin siz yem istiyorsa. Bir dahaki dışkılamada çıkar umarım kalanı da.

sanırım çoğu çıktı ama hala tamamen çıkmış değil.. sorun olmaz değil mi artık bu kadarı çıktıysa? besliyorum bol bol çabuk çıkarsın diye..

Büyük ihtimalle kalanı da çıkar. Yine de gözlemleyin. Çıkan kısım çok uzunsa diğer kapluş sallanan ipi ısırmaya çalışabilir. Yeni kazalar olmaması için ipi biraz kısaltabilirsiniz.

evet dediğiniz benimde aklıma gelmişti ve hemen kesmiştim zaten.. bu kadar obur ve yaramaz olmak zorundalar mı? :(

Geri