Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

İsimleri ne olsa acaba

ş.güney

Bronz 5 Üye
Merhaba.Yaklaşık 4 gün sonra 2 tane kapluşum olcak.Her tür ihtiyaç karşılandı.Ama isimlerini ne koysam bulamadım.Özel bişiy olsun istiyorum.(ikisi de kızz)Yazı ve tura koymayı düşündüm ama bilemiyorum...

Cvp: İsimleri ne olsa acaba

Öncelikle cinsiyetleri belli olacak boyut ve yaştalar mı onu sormak isterim? :)

Sanırım iki tane güzel isim buldum :)

-Daisy
-Rosalinda

gibi fantastik isimler olabilir :)

büyük alacağım.yavru almayacağım.cinsiyeti belli olcak yani.ayrıca önerdiğiniz isimler çok güzel.bunları düşüneceğim

Verdiğiniz isimlerde bence güzel :) Yazı-Tura iyi olmuş.

meritiko' Alıntı:
Öncelikle cinsiyetleri belli olacak boyut ve yaştalar mı onu sormak isterim? :)

Sanırım iki tane güzel isim buldum :)

-Daisy
-Rosalinda

gibi fantastik isimler olabilir :)

heheheh daisy ve benjamin benim kapluşlarımın ismi :D daisy kolay telafuz ediliyor :) ve cok güzel algılıyor tavsiye ederim.yazı turada güzelmiş :) annem benim kapluşlara nazlı ile tuzlu diyor :D

Arkadaşlar acaba 1 kapluş mu alsam?yalnız kalır mı acaba?

kaplumbağalar gayet sosyal canlılar ve doğada 3-4 kişilik gruplar halinde duruyorlar. benim 3 kaplumbağam var muharremex-fuat ve özkan :t65y: bence ayırma grup halinde al daha güzel oluyor hayvanlar da daha rahat duruyor bence

rocky
jack sparrow :gathering:

Geri