Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Isıtıcı Ses Çıkartıyor

Ağustos

Bordo Bereli
Arkadaşlar hepinize mutlu haftasonları.. Sabah ısıtıcıya baktım tıss diye ses geliyordu sizce neden olabilir ve nasıl bir önlem almalıyım ? Isıtıcı yatay konumda

Cvp: Isıtıcı Ses Çıkartıyor

genelde kalitesiz ısıtıcılarda bu ses çıkar benim ısıtıcımda kalitesiz markasını tam hatırlamıyorum ama hemen hemen hergün çıkıyor tıss sesi normal bişey sanırım.

insan korkuyo elektrik çarpar bişey olur diye

yerinde olsam çıkarıp bi bakarım camı çatlamış olabilir

bakıyorum birazdan haber ederim

çatlak yok ısıtıcıda çok ısındıgında ses çıkarıyor sanırım

Bence ne olur ne olmaz daha kaliteli bi ısıtıcı al

malesef alamıyorum ama gecede kalkıp kontrol ediyorum çok ısınmışmı diye ona göre dinlendiriyorum bazen

ısıtıcı çalışırken mesela 28 dereceye ayarladınız o dereceye gelip çalışmayı kısa süreliğine bırakmadan önce o tıss diye ses çıkar sonra ısıtıcının lambası sönünce ses çıkmayı bırakır başlarda insanı tedirgin eden birşey ama ben alışdım kendi ısıtıcımda.

o zaman hiç bi sıkıntı yok teşekkür ederim

Geri