Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Isıtıcı

HÜSMEN

Bronz 5 Üye
:133: Merhaba Arkadaşlar Sizlere Bir Sorum Olacak 2 gün öncesinde akvaryum aldım. Ekipmanlar Tam fakat Isıtıcı takmıyorum yazın Diye Sizce Takmalımıyım. Yardım Ederseniz Sevinirim:133:

Ve Arkadaşlar Balık Kapluşu Yem zannedim Saldırıyor sorun olurmu ?

Şimdiden Teşekkürler ^^

Cvp: Isıtıcı

Suyun gece ve gün içerisinde sıcaklığını ölçüyor musunuz? Hem gece hem gündüz 28 civarı ise ısıtıcı kullanmayabilirsiniz ama gündüz çok sıcak olsa dahi gece 28in altına düşecektir, bu da sıcaklık farkından kapluşun hastalanmasına neden olur. Eğer ısıtıcıyı 28 dereceye ayarlarsanız zaten 28in üzerinde çalışmaz. Bir kaybınız olmaz yani. Balık konusunda mümkünse balıklara başka bir akvaryum ayarlayın. Her an durum tersine dönebilir ve balıklarınız ölebilir :(

Balık konusunu aklınızdan bile geçirmeyin babam yüzünden bi tane dağ gibi sarı prenses gitti.1 y yaşadılar sorun yok gibiydi ama bi sabah... Kötü son.

aslın da balık sataşıyor kapris(kaplumbağa) su an 50 kurus kadar

O da zararlı. Sonuçta bu seferde strese girer. Her ihtimalde ayrılmalı.

balık ne kadar büyük

haa bu arada ısıtıcı konusunu unutum tak ısıtıcıyı sabit 28 derece olsun

nereye koydugumu hatırlasam takacağım :148::148::148::148::148:

he bıde balık sece parmağımdan biraz daha kucuk

Bir önceki konunuzda da size balıkla kapluşu aynı akvaryuma koymayın diye önerildi hala aynı yerde tutup soru sormanız sizce de mantıklı mı?

Balıkları çıkarın dedikleri gibi ben içeri çalışmaya 30 dakikalığına gittim geldiğimde biriniz kafatası iskeleti öbürünün bir süzgeci vardı onuda yediler zaten. Isıtıcı sıcaklığına gelirsek küçük ise 26-28 öneriyor veterinerler!Büyük ise 23 -26 arası diyorlar.

Geri